|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
zwrot podatku-poszukuje kogos kto mi pomoze rozliczys z tax |
| Autor |
Wiadomość |
pan piła
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 6:30 pm zwrot podatku-poszukuje kogos kto mi pomoze rozliczys z tax
|
|
|
witam
jestem krótko na wyspie (kilka miesiecy) chcialbym odzyskac wplacony podatek slyszalem ze jest to mozliwe
poszukuje osoby która mi w tym pomoze |
|
|
|
 |
|
|
krzys
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 10:31 pm
|
|
|
| Wystarczy, ze pojdziesz do nich i podasz swoj tax reference number.Sprawdza Twoje konto i jesli jest ewentualna nadplata, wysla Ci czek, ktory bedziesz mogl zrealizowac w banku.Na ten czek czeka sie okolo 2 tygodni.Nic skomplikowanego.A jesli nie znasz angielskiego, popros kogos kto zna, aby mogl pojsc z Toba. |
|
|
|
 |
krzys
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 11:21 pm
|
|
|
| Dopiero zauwazylem ,ze mowisz o wplaconym podatku.Wplaconego podatku nie mozna odzyskac, podatek trzeba placic, zas jego nadplate-tak. |
|
|
|
 |
|
|
pan piła
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 6:54 am
|
|
|
| Ale ja nieprzekropczylem progu podatkowego wiec chyba musza mi wrócic calą wpłacona zaliczke? |
|
|
|
 |
krzys
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 8:44 pm
|
|
|
| Jesli sa jakies pieniadze, ktore maja Ci oddac to oddadza.Najlepiej pojsc do nich i sprawdzic swoje konto.Trudno tu spekulowac jesli nie zna sie calej sytuacji. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• projektowanie stron firmy • sprzedaź węgla • bramy skrzydłowe • ODZIEŹ BHP • organizacja szkoleń | |
|