|
Żona mnie zdradza! |
| Autor |
Wiadomość |
Seleven
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:48 am Żona mnie zdradza!
|
|
|
Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.
Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.
Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? |
|
|
|
 |
|
|
Marceli
Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 229 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 5:31 pm
|
|
|
| No ale jak Ty te plamy tak w nocy zauważyłeś? |
_________________ Pomogłem? Nie krępuj się, wciśnij "Pomógł". |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 12:26 pm zona
|
|
|
No ta rzeczywiscie szkoda tarczy.
[ Dodano: Nie Lis 07, 2010 12:32 pm ]
| tomjersey napisał/a: | Ty Seleven Jaja sobie z nas robisz albo pytasz o tarcze albo kurwa potrzebujesz pomocy w sprawie Twojej zony zastanow sie bo sie pogubilem ,moze to TY potrzebujesz pomocy a nie Ona!!!! |
A ty chlopie naucz sie w koncu ze istnieje cos takiego jak poczucie humoru,albo po prostu zamknij sie,a jezeli masz zamiar pisac takie posty to lepiej sprzedaj compa,bo chyba jednym z najwiekszych bledow ludzkisci bylo udostepnienie internetu ogolowi. |
|
|
|
 |
|
|
radiaga

Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 196 Skąd: St. Helier (z Warszawy)
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 2:18 pm
|
|
|
Żart żartowi nie równy
Ja się tam uśmiałem bardziej z odpowiedzi tomjersey niż z oryginalnego posta Selevena |
_________________ Pozdrawiam,
Radek
(w GG jestem w godzinach pracy - znaczy do 17) |
|
|
|
 |
tomjersey
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 5:26 pm
|
|
|
cenzura - jak jeszcze cos takiego zobacze - to ban będzie
To sobie Banuj,moze szanowny Admin wzial by sie za porzadek na forum w inny sposob,a nie straszenie uczciwych i niewinnych ludzi |
|
|
|
 |
LK
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Paź 2010 Posty: 63
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 12:42 pm
|
|
|
hahahaha! dobry zart! a juz sie zaczynalam wczuwac! |
|
|
|
 |
|
|
miśka
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 12:03 am
|
|
|
najlepiej spytaj żonę....... |
|
|
|
 |
skaut
Site Admin

|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 9:17 pm
|
|
|
mocne |
|
|
|
 |
idgie
|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 1:19 am
|
|
|
)) |
|
|
|
 |
|
|
bez-czelny
stefan
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 10:33 pm
|
|
|
no to ladniescie dali chlopu do pieca-on poprosil o pomoc-wy nie umieliscie-ale przy okazji zdarliscie lacha jak cholera...nie twierdze ze to wasza wina ze on zabil 6 osob, ale czesc powyzszych komentarzy byla zbedna...wstyd mi za was marceli, tomjersey, lk, skaut, idgie |
_________________ ----> |
|
|
|
 |
LK
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 10:38 pm
|
|
|
Wez koles TY sobie zartow nie rob teraz, bo to naprawde nie pora. |
|
|
|
 |
Marceli
Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 229 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 12:14 am
|
|
|
Słońce świeci, deszcz pada, a psy ujadają...
| Seleven napisał/a: |
Witam
Przyjechalem na wyspe niedawno jakies 3 tygodnie temu wkoncu udalo sie odebrac pierwsze ciezko zarobione pieniadze Teraz sie zastanawiam jak je lekka reka wydac Mieszkam wSt helier mam juz troszke obcykane to miasteczko ale chcialbym sie dowiedziec gdzie znajde jakis dobry pub z pieknymi polkami lub angielkami. Druga sprawa to o co chodzi z Tymi dyskotekami? Tu nie ma dziewczyn powyzej powiedzmy 25 roku zycia? dziewczyny ktore widzialem pod-kolo dyskotek mialy nie wiecej jak 16 lat. |
|
_________________ Pomogłem? Nie krępuj się, wciśnij "Pomógł". |
|
|
|
 |
|
|
bez-czelny
stefan
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 2:15 am
|
|
|
http://polscott24.com/dam...y-czy-tylko-on/
[ Dodano: Wto Sie 30, 2011 2:43 am ]
a wiec tak-chce publicznie przeprosic uzytkownikow marceki, tomjersey, lk, skaut, idgie.kierowalem sie informacjami ktore zamiescil nijaki mariusz szumilo na portalu http://polscott24.com oto link http://polscott24.com/dam...8...wyciagnalem pochopne wnioski i kierujac sie emocjami naruszylem w jakis sposob ich godnosc nad czym szczerze ubolewam....
jest mi bardzo glupio z tego powodu
jeszcze raz wyzej wymienionych przepraszam |
|
|
|
 |
LK
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 3:27 pm
|
|
|
czy ty naprawde czytac nie umiesz ? co to za chora dyskusja sie rozpetala na tym podanym przez ciebie forum.... nie wierze... post Selevena byl ewidentnym zartem a jacys chorzy ludzie szukaja sensacji.. kto tu sie powinien wstydzic????
dlaczego ten caly Mariusz jakistam i ty wzieliscie jego wpis na powaznie, jest poza moja zdolnoscia pojmowania... tymczasem to ze Selenen napisal ze jest na Jersey od paru miesiecy!!!! - tego nie wzieto powaznie. Damian R. byl na wyspie od ponad 8-miu lat, moze 10-ciu, nie jestem pewna...
co to za wybiorcze rozumowanie, i jakie pokretne... wielbiciele skandali! wierzyc sie nie chce... |
|
|
|
 |
bez-czelny
stefan
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 7:13 pm
|
|
|
| bez-czelny napisał/a: | a wiec tak-chce publicznie przeprosic uzytkownikow marceki, tomjersey, lk, skaut, idgie.kierowalem sie informacjami ktore zamiescil nijaki mariusz szumilo na portalu http://polscott24.com oto link http://polscott24.com/dam...8...wyciagnalem pochopne wnioski i kierujac sie emocjami naruszylem w jakis sposob ich godnosc nad czym szczerze ubolewam....
jest mi bardzo glupio z tego powodu
jeszcze raz wyzej wymienionych przepraszam
----> | chyba ty nie umiesz czytac-przyznalem sie do bledu i przeprosilem a ty nadal probujesz ciosac kolki na mojej glowie...pan szumilo jest faktycznie jakims osiolkiem-posta nie usunal...i nie o wielbienie skandali tu chodzi (bynajmniej nie mnie) a o zrozumienie.... |
|
|
|
 |
|
|
|
|