|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Wynajmę pokój |
| Autor |
Wiadomość |
tescik
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:09 am Wynajmę pokój
|
|
|
Czy ktoś szuka lub zna osobę która szuka współlokatora?? Chcę ok 13 czerwca polecieć na wyspę w ciemno i szukać pracy na miejscu bo przez internet ciężko coś znaleźć i muszę mieć dach nad głową na czas poszukiwania pracy, a jeśli znajdę posadę live out to również na czas całego pobytu. Jeśli coś znacie to prosiłbym o pomoc Z góry dzięki |
|
|
|
 |
|
|
marchewa
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 10:37 am wynajme pokoj £160 tygodniowo
|
|
|
| Wynajme pokoj dla jednej osoby ( open market) w St.Peter Port Dla jednej osoby tylko.Dzielenie domku z 2 osobami.Eksluzywne warunki pokoj umeblowany z lazienka,dvd i tv.Ladny ogrodek,dwie dodtkowe lazienki,pokoj goscinny,i jadalnia.prosze tylko o powzne oferty.Referencje wymagane.[/b] |
|
|
|
 |
majka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 33 Skąd: łódź/guernsey
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 2:37 pm
|
|
|
szkoda że single bo szukamy z mężem double od dłuższego czasu, profesjonalna para przed trzydziestką, referencje jak najbardziej
szkoda
na moje ogłoszenie z przed kilku tygodni odpowiedziała tylko jedna osoba ale nie mogła mi pomóc , a przecież mnóstwo nas już w OM mieszka ,
gdyby ktoś szukał współlokatorów to my jak najbardziej
z usług której agencji korzystaliście bo cena jak najbardziej atrakcyjna za singla?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• tworzenie stron sosnowiec • wypadki drogowe • operacja zaćmy • dom budowa • przyjęcia weselne | |
|