|
WROZKA |
| Autor |
Wiadomość |
need a help
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:28 am WROZKA
|
|
|
CZY ZNA KTOS MOZE WROZKE NA WYSPIE? MOZE KTOS Z WAS MIAL OKAZJE SPODKAC SIE Z JAKAS TU NA WYSPIE...JUZ NIE WIEM CO ROBIC I POTRZEBUJE SIE DORADZIC NIGDY NIE KOZYSTALAM Z TAKICH USLUG TROCHE SIE BOJE NO ALE COZ MUSZE COS ZROBIC |
|
|
|
 |
|
|
coOLOser
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 3:19 pm
|
|
|
Dobre pytanie. Ale potrzebujesz wróżkę obcojęzyczną czy może wróżkę z Polski --- a nóż takowa gdzieś jest. |
|
|
|
 |
need a help
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 7:01 pm czesc
|
|
|
raczej polsko jezyczna...chociaz angielska tez moze byc...tylko jedyne co mnie martwi to toaby wszystko dobrze zrozumiec no i zeby nie byl to jakis blef...
tak jak pisalam juz nie wiem co mam robic i pierwszy raz w zyciu szukam pomocy u wrozki...juz poprostu nie mam sily zmagac sie z tym sama.. |
|
|
|
 |
|
|
Vega
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 7:31 pm
|
|
|
| Ja nie rozumiem jak i w czym niby ma ci pomoc wrozka... Moze najwyzej powiedziec co cie czeka, a i to nie jest pewne! |
|
|
|
 |
need a help
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:14 pm ...
|
|
|
| No własnie nawet jak mi powie co mnie czeka to będę wiedzieć jak temu zapobiec..prawdziwa wróżka mówi jak wybrnąć z danej sytuacji najlepiej i własnie tego potrzebuje a chodzi o przyszłość moja i mojej córki dlatego jestem tak zdesperowana ze szukam pomocy tam gdzie właściwie nigdy bym nie pomyślała |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:38 pm
|
|
|
| Może co bardziej pomocny byłby psycholog lub psychiatra?.Ewentualnie jakiś duchowny ten przynajmniej nie bierze kasy. |
|
|
|
 |
|
|
titanium
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 7:07 am
|
|
|
| canicattinese napisał/a: | | Może co bardziej pomocny byłby psycholog lub psychiatra?.Ewentualnie jakiś duchowny ten przynajmniej nie bierze kasy. |
Dokladnie,osobiscie to bym wolal nie wiedziec co mnie czeka w przyszlosci,taka pani moze czasem zaskodzic calej sytuacji,wiec jest sie nad czym zastanowic.Pierwsze szukaj wsparcia u rodziny,znajomych,albo jak ktos napisal nad moim postem. |
|
|
|
 |
need a help
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 1:33 pm
|
|
|
| rodzina mnie wspiera ale ostateczne decyzje naleza do mnie... moze poprustu sie spakuje i wroce do domu hmmm bedzie ciezko po tyu latach ogarnac sie jakos i zaczac nowe zycie... |
|
|
|
 |
Vega
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 4:29 pm
|
|
|
Wybacz 'need a help' ale to bardzo naiwne myslenie ... Gdyby swiat tak dzialal, ze wrozka moglaby nie tylko przepowiedziec przyszlosc ale jeszcze poradzic jak uniknac jakichs wydarzen to co komu podroze w czasie! Moze jeszcze chcialabys wrocic do przeszlosci i naprawic to, co poszlo nie po twojej mysli? Czytalam kiedys o tym, na jakiej zasadzie wrozki przepowiadaja przyszlosc... Wyjasnie pozniej, bo to dluzszy wywod. |
|
|
|
 |
|
|
canicattinese
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 7:08 pm
|
|
|
Spokojnie Dziewczyno ,znajdz troche spokoju i ciszy ,przemysl i poukladaj sobie wszystko ,a zobaczysz ze odpowiedz przyjdzie sama ,po prostu zacznie dzialac cos co szumnie nazywa sie intuicja .Wrozka?? ,jaka wrozka zadna szarlatanka nie podpowie Ci co mozesz zrobic ze swoim zyciem w sumie to powie Ci tyle ze widzi czern tak czarna ze czerniejszej byc nie moze za£40 czy 50 cos sie jej tam przejasni a juz przyszlym razem to bedzie jej tak jasno za 100 ze uuuuu. Po prostu bez paniki przmysl sobie wszystko w ciszy mysle ze znajdzie sie kupa ludzi gotowych do udzilenia Ci pomocy wystarczy tylko popytac i poprosic ale nie szukaj wsparcia u kogos kto bedzie zerowac na Twojej tragedii i moze Ci tylko zaszkodzic. Zreszta kazdemu jest latwo dawac dobre rady nie bedac w danej sytuacji ,do realnej pomocy niestety nie kwapi sie juz zbyt wielu ,probowalas moze z samarytanami?,chyba na polskim sklepie widzialem kiedys ogloszenie ze rozmawiaja rowniez w j.polskim a nuz gdzies Cie ukierunkuja ,ale ja mim o wszystko sprobowalbym z polskim ksiedzem na przyklad porozmawiac rowniez ,facet jest naprawde konkretny.
Glowa do gory
Pozdrawiam i zycze Ci wszystkiego co najlepsze |
| Ostatnio zmieniony przez canicattinese Pon Sty 09, 2012 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Vega
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 8:21 pm
|
|
|
No wiec jesli chodzi o wrozki, to jest na pewno wiele takich, ktore sciemniaja, ze cos przepowiadaja, a jednak ich przepowiednie i tak czasem sie spelniaja. Dlaczego? Bo poniewaz niektorzy sami sie po wizycie u takiej wszystko wiedzmy nakrecaja i wypatruja wydarzen wskazujacych na to, ze ta pani miala racje. Na pewno kazdy slyszal o 'samospelniajacych sie przepowiedniach'. Ktos moze nie miec danego wydarzenia 'w kartach', a jednak przez to ze sie skupia na jakiejs wrozbie - to ona moze sie okazac prawdziwa.
Istnieja jednak i takie panie/ czy tez panowie/, ktore/rzy owszem, maja wglad w przyszlosc ALE!! Jest wielkie ALE : jesli to jest dobra wrozka, ktora ma jakas tam wiedze, to zawsze powie klientowi, nigdy nie ma 100% gwarancji, ze to co ona widzi w kartach jest nieuniknione. Nigdy tez nie powie klientow, ze na 100% przydarzy mu sie jakies nieszczescie (nie przepowie np. smierci ponad wszelka watpliwosc). Dlaczego? A dlatego, ze wrozka 'widzi' w kartach lub na dloni (albo w co tam patrzy, moze w szklana kule ) to, co sami na siebie na danym etapie zycia 'sciagamy' swoimi myslami, uczuciami, swoim postepowaniem rowniez. Jezeli zas klient zmieni swoje myslenie, swoje przekonania itd. - to jego Los sie rowniez zmieni !!! Ot co! |
|
|
|
 |
need a help
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 9:58 pm
|
|
|
| jejku juz sama nie wiem...troche mi pomogliscie tymi wypowiedziami moze faktycznie nie ma sensu isc do wrozki...co bedzie to bedzie i tak musze sobie z tym poradzic nawet jesli bedzie to najgorsze zlo...rodzina mnie wspiera tyle ze jest w polsce ja tutaj jestem sama nie mam nikogo dlatego tak mi ciezko..psychicznie rowniez..to chyba normalne... |
|
|
|
 |
|
|
Vega
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 10:06 pm
|
|
|
A coz moze sie wydarzyc najgorszego? Mozesz o tym pisac tu na forum?
Mozna ci jakos pomoc??? |
| Ostatnio zmieniony przez Vega Pon Sty 09, 2012 10:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 10:54 pm
|
|
|
| Qrde ludzie nie robcie dziewczynie wody z mozgu opowiadaniami o wrozkach czy innych bzdurach ,nawet jezeli sa ludzie majacy wglad w przyszlosc to nie ujawniaja sie z tym bo zawsze ma to jakis glebszy aspekt duchowy ,ale,ale ,zbaczam z tematu ,mamy XXI wiek ,a wy rozwodzicie sie nad jakimis mrocznymi tworami ,ktos ma problem i wola o pomoc ,co mozna zrobic?.Tylko nie opowiadajcie o wrozkach. |
|
|
|
 |
Vega
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 11:28 pm
|
|
|
Nic nie mozna zrobic jesli sie nie wie JAKI to problem, madralo twardo stapajacy po ziemi. |
|
|
|
 |
|
|
|
|