|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
vw corrado vr6 LHD |
| Autor |
Wiadomość |
marcinek911
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 12:40 am vw corrado vr6 LHD
|
|
|
Auto w dobrym stanie,kolorek niebieski,przebieg 104 tys km,silnik dynamiczny 2.8 L , a zarazem dosc laskawy w spalaniu(miasto ok10-11 l/100km)w trasie niesprawdzalem,nowy bodywork+lakierek, wygláda i jezdzi super,male rozmiary zapewniajá sprawne parkowanie na wyspie,silnik w b.dobrym stanie ma ok 180 koników,wiéc jazda jest fajna i sportowa:) W wyposazeniu jest elektryka szyb,szyberdachu,lusterek,jest centralny zamek,klimatyzacja,skórzane fotele i kierownica wraz z wspomaganiem,dla milosników gadgetów jest zainstalowany Play Station 2 z dwoma ekranami LCD nad glowá.
Sprzedaje auto po to by nabyc troche wiéksze,aby mozna bylo zapakowac wiécej rzeczy np:wózek itp itd.Autem jedzé na codzien i jest naprawde super,do sprzedazy jestem zmuszony poniewaz moja pani niezabardzo lubi niskie,sportowe auta,bez wiékszej przestrzeni bagazowej,tak wiéc niestety muszé w najbliszym czasie nabyc wiékszy pojazd.Autko idealne dla kolekcjonera albo dla kogos kto wie doskonale czego szuka,bo niewiele jest tych aut na wyspie,a z kierownicá po lewej stronie chyba tylko jeden czyli mój.Cena jest jedyna,ostateczna i wynosi £2.500
Ludzi zdecydowanych zapraszam do ogládania.
Tel-07797722826
DSC05128.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 589 raz(y) 72,32 KB |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• systemy solarne • wiertarka do drewna • tworzenie stron sosnowiec • centrale telefoniczne • studzienki wodomierzowe | |
|