Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
UWAGA na Panią Kasię z agencji Rutledge Joblink To oszustwo!
Autor Wiadomość
Claudi83

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 4:59 pm   UWAGA na Panią Kasię z agencji Rutledge Joblink To oszustwo!

Pani Kasia z agencji Rutledge Joblink oferuje pracę na Wyspach Normandzkich w hotelarstwie: recepcjoniści/stki, kelnerki/rzy, portierzy itp itd i jest to wielka ściema, ja z chłopakiem tkwimy w niej juz ponad 2 miesiąc, poniewaz chcemy wyjechac, ja zrezygnowałam z pracy tutaj w Polsce, a ona TYLKO potrafi obiecywac, ze to i tamto, a nic tak naprawde nie robi, jest nieodpowiedzialna i jej zachowanie jest do tego stopnia bezczelne, ze nawet telefonu nie potrafi odebrać juz teraz!!!! Mialo byc Nam załatwione wsztystko do konca maja, a jest juz 10 czerwiec i dalej tkwimy w punkcie wyjscia, a bylo tak słodko te rozmowy przez tel, obietnice, nie dajcie sie nabrać!!! Nie bądżcie kolejnymi ofiarami tych niekompetentnych osób pracujących w agencjach... Ja tej sprawy i tak nie zostawie w ten sposób...

o90

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 6:57 pm   

frycowe trzeba placic a nauka kosztuje

dzis sam jestem dziadkiem.....lecz pamietam kiedys za mlodego wybieralem sie do pracy na jersey

agencja miesci sie chyba do dzisiaj na ulicy Brackiej w Krakowie zwala sie onegdaj bodajze Open Mind. Zawsze z luboscia odpluwam na ich witryne kiedy tamtedy przechodze...

Zdalismy tam test z anglika, skasowano od nas kase, pobrano papiery itd i dalej nic sie nie stalo...

Na Jersey dojechalismy sami i prace zalatwilismy soebie sami.

przebolej porazke. i zacznij zalatwiac wszystko sama, wbrew pozorom to wcale nie takie trudne
a :google2: zaprowadzi Cie wszedzie

Claudi83

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 7:04 pm   

Wielkie dzięki za te informacje oraz za dobre slowa... masz rację, jak sie umie liczyć, to trzeba liczyc tylko na siebie, dzisiaj to juz wiem i nie czekam na dalsze obietnice....Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego!!!

Odpowiedz do tematu