Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
tatuaz
Autor Wiadomość
kajtek 

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 8:01 pm   tatuaz

czesc.czy moze ktos robil sobie tatuaz na jersey???prosze o porade .ktory salon najlepszy???z gory dziekuje

ladymanic 

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 10:17 pm   

czesc slonce
wiec tak
1.musisz pomyslec co robisz i pod tym katem poprzegladac katalogi danych artystow, co pewnie juz zrobiles, albo planujesz zrobic? bo przeciez to Tobie ma sie podobac.
2. osobiscie mam tatuaz od lee marshalla z hope street (moj projekt) i od stefana ze skin scene, new street(jego projekt, moj pomysl)
lee ma ciezka reke;), stefan jest delikatniejszy, kocham oba tatuaze, z tym, ze jestem w stanie ocenic projekt stefana jako taki, od razu mi sie spodobal, chociaz dlugo czekalam. no i ceni sie, skubaniec:) obaj kochaja to co robia i nie beda sie wyglupiac, przy tym fajni ludzie.
3. natomiast jesli planujesz tribale i takie tam plemienne wzorki, to chyba jednak w tym wypadku sprawdzi sie pan, hmmm, chyba z Tajlandii w arkadach, wiesz gdzie?
4.osobiscie nie szla bym do nikogo innego.
jak masz pytania, to pisz, powodzenia :) ))

Wiedźma 

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 11:25 pm   

hej, napiszesz cos o cenach please? mozesz na piva jesli wolisz. bede bardzo dzwieczna. :) z tego ci slyszalam to ten pan z Tajlandii bierze 60 f za godzine pracy. o innych nic nie wiem... a Stefan to taki wysoki wytatulowany koles, ktory nosi sie na czarno ? :) zle mu z oczu patrzy.. ;)

ladymanic 

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 2:11 pm   

haha, nie wiem jak oni sobie to licza, czy chodzi o godzine, czy nie... stefan to taki owszem wysoki Francuz w okularkach czasami albo w jakiejs beretce, z kozia brodka,wszyscy sa wytatuowani obawiam sie:D on jest ok, ma specyficzne poczucie humoru i spiewa jak tatuuje:D

mam jeden wzor na lopatce, Francuz, ok 2,5 godziny, zaplacilam jakies 160 czy 180 funtow, czarno bialy.

drugi podobnej wielkosci, tez czarno-bialy, robiony przez 1,5 godz, 90 funtow, Lee.

Nie moge sie doczekac nastepnego, ale jeszcze nie wiem, co to bedzie:D

Wiedźma 

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 9:09 pm   

Bylam swego czasu u Stefana poogladac wzory, ano ma dziwne poczucie humoru... :) i jeszcze do tego spiewa przy tatulowaniu! great! ;)
Jak pytam ludzi stad kogo polecaja, to kazdy mowi o kim innym! I wez tu sie zdecyduj! A ty tez, ladymanic polecasz i Lee i Stefana... hmm... to mi nie pomaga wcale!
Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Wto Wrz 08, 2009 9:10 pm, w całości zmieniany 1 raz  

kajtek 

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:09 pm   tatuaz

dzieki za info.pozdro

donqaz 

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:20 pm   

Ciekawy jestem co sobie wiedzma wydziarga?? zapewne miotle XD

ladymanic 

Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 8:01 am   

no bo wiedzmo to zalezy czego chcesz. najlepiej zobaczyc zdjecia tatuazy i stwierdzic czyCi sie podoba czy nie.bo jesli Ci ktos poleca, tzn, ze ma tatuaz danego artysty. ja jestem z obu zadowolona.

Wiedźma 

Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 1:56 pm   

ha ha ha! cheeky! miotle juz mam! :P potrzebuje sobie wydziergac magiczne symbole, pomagajace w czarach ;)

ok, rozumiem...zalezy czego sie szuka... no ja kogos dobrego w tatuowaniu symboli!
Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Sro Wrz 09, 2009 2:09 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu