|
SZUKAM STAŁEGO ZWIAZKU DIEWCZYNY ;] |
| Autor |
Wiadomość |
SAMOTNIAK29
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 11:50 pm SZUKAM STAŁEGO ZWIAZKU DIEWCZYNY ;]
|
|
|
| TAK JAK W TEMACIE SZUKAM DZIEWCZYNY NAJLEPIEJ Z MALOPOLSKI /PODKARPACIA WIEKU 22-29 LAT SAM MAM 29 JESTEM WYSOKI I WOLAŁBYM BYS BYŁA TEZ TAK OD 170 CM W GÓRE .SZUKAM OSOBY SPOKOJNEJ KTORA NIE PATRZY NA TO ZE SIE MA SAMOCHÓD ,CIOGLE WŁUCZYC SIE PO IMPREZAH TYLKO UMIE ZNALESC SPOKUJ I CIESZYC SIE Z TEGO ZE JEST Z KIMS MOZE POGADAC POSPACEROWAC ,OCZYWISCIE CZASEM PUJSC SIE POBAWIC ALE BY TO NIE BYŁO MONOTONNE Z CZASEM MYSLEC O PRZYSZLOSCI ZALOZENIU RODZINY TU ALBO W POLSCE NIE WIEM CZY TO COS DA ALE WARTO MIEC MAZENIA I PROBOWAC POZDRAWIAM WSZYSTKIH SAMOTNYH |
|
|
|
 |
|
|
o90
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 6:08 am
|
|
|
Słownik
ułatwia znalezienie wspólnego języka |
|
|
|
 |
BLUBLA
BLUBLA
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 9:29 am
|
|
|
| NIKT NIE JEST IDEALNY |
|
|
|
 |
|
|
Wiedźma
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 11:00 pm
|
|
|
| o90 , jak sie wypowiadasz to pisz na zadany temat a nie sie czepiasz. nieladnie. |
| Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Sro Lip 15, 2009 11:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacek
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 12:21 am słownik
|
|
|
Solidaryzuję się z kolegą o9o.Dodam,że wypowiedż była bełkotliwa,chaotyczna,bez szacunku dla ortografii własnego języka. Gdybym był dziewczyną,to po przeczytaniu takiego anonsu mocno bym się zastanowił nad sensem wiązania się z rodakiem.
A wszystko można było przecież zawrzeć w jednym,krótkim poprawnie zbudowanym,żołnierskim zdaniu... Cóż,semantyczna fantazja znów wzięła górę. Po czym spadła z hukiem. |
_________________ Motłoch wierzy,że dosięgnie rzeczy szlachetnych,poniżając je. |
|
|
|
 |
BLUBLA
BLUBLA
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 1:09 am
|
|
|
| WIE CIE CO WAL CIE SIE WE DWÓH JA TU SZUKAM KOGOS Z KIM MOGE SIE SPOTKAC POGADAC A NIE WYSUHIWAC BZDETÓW 2 DUPKÓW MOZE JESTESCIE PO UNIWERKAH JA NIE ALE MAM JAKIS CEL MAM DO CZEGOS WRUCIC W POLSCE SAM ALBO Z KIMS A WY PEWNIE CO HWILE CZEPIECIE KAPUCYNA JAK ZOBACZYCIE JAKAS LASKE SMIEHU WARTE 2 PRAWICZKI |
|
|
|
 |
|
|
o90
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 5:40 pm
|
|
|
Gratulując przychówku
Szanownych Rodziców przeuroczego dziecięcia
prosimy o odcięcie pociechy od sieci. |
|
|
|
 |
jacek
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 11:09 pm
|
|
|
Szanowny Kolego BLUBLA !!!
No cóż,tak się składa,że jesteśmy szczęśliwymi mężami (ja już nawet tatusiem!!!),więc Twoja cenna uwaga jest nietrafiona. Z całego serca życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach partnerki (być może na życie...),wyjaśniając jednocześnie,że nasze uwagi tyczyły TYLKO I WYŁĄCZNIE formy,w jakiej swą desperację okazałeś. Co do intencji,wierzymy,że są szlachetne i trzymamy za Ciebie kciuki,prosząc ponownie o wzięcie słownika do ręki przy popełnieniu następnego postu(bo po ostatnim spadłem z tapczanu ze śmiechu)
Pozdrawiamy Cię po chrześcijańsku - Alleluja i do przodu !!!! |
_________________ Motłoch wierzy,że dosięgnie rzeczy szlachetnych,poniżając je. |
|
|
|
 |
donqaz
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 2:56 pm
|
|
|
| do tych 2 panow (o90 i jacek)... widze ze potraficie wysmiewac sie z innych i wytykac bledy. oczywiscie wy jestescie idealni... buhaha to was uswiadomie dla mnie jestescie zwyklymi burakami z zbyt duzym mniemaniem o sobie. pa pajace |
|
|
|
 |
|
|
o90
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 3:01 pm
|
|
|
cholera zabolało mnie to
chyba podłączę neostradę |
|
|
|
 |
jacek
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 11:39 pm
|
|
|
| Ech,przewrażliwieni rodacy...!!! No za cholerę nie potraficie zrozumieć,że chodziło nam wyłącznie o poprawne posługiwanie się ojczystym językiem,dobrem narodowym,które tu na wysepce plugawicie od rana do wieczora. Ja nie,bom purysta językowy,do czego innych również namawiam. Nie 'pongliszujmy' i kochajmy polszczyznę!!! Amen |
| Ostatnio zmieniony przez jacek Pią Lip 17, 2009 11:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 12:35 pm
|
|
|
| Powodzenia stary,tyle ze chm,mufff po polskiemu a bendziesz miec piontkuf jak mrufkuf,jeszcze raz powodzonka zycze i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Vilfredo
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 3:19 pm
|
|
|
| Analfabeta. |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 3:25 pm
|
|
|
| A kto? |
|
|
|
 |
ladymanic
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 8:33 pm
|
|
|
Ojej, dziatki drogie, trochę dystansu!! Ja osobiście jako osoba, do której taki tekst potencjalnie miał trafić, widząc coś takiego myślę "NEXT!". Wiadomo, zdarzają się dyslektycy, ale nie trzeba mieć skończonego uniwerku, żeby zachowywać się godnie i z kulturą. Dwaj forumowi puryści językowi powiedzieli swoje zdanie, nie obrażając nikogo, do czego mieli święte prawo. Poza tym kobieta czuje niesmak widząc wyzywających się mężczyzn. Anyway...Pax między chrześcijany i powodzenia! Szczerze! |
|
|
|
 |
|
|
|
|