|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Szukam drugiej połówki :) |
| Autor |
Wiadomość |
tomiw1975
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 10:29 am Szukam drugiej połówki :)
|
|
|
Witam . Jestem na Guernsey od niedawna ,szukam kobiety do towarzystwa ,aby spędzić miło wolne chwile , wyjść do pubu,pogadać itp. Pracuję , mam auto .
Mam 36 lat , 185 cm wzrostu ,szczupły, bez nałogów , lubię spacery, spotkania w towarzystwie znajomych, itp.
Jeśli jesteś też sama chcesz mnie poznać i chcesz spędzić miło wolny czas , napisz . nic nie tracisz a możesz zyskać dobrego przyjaciela |
|
|
|
 |
|
|
tomguernsey
Wiek: 30 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 46 Skąd: Bochnia/Kraków
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 4:13 pm
|
|
|
Jest bardzo fajna Polka która pracuje w dyskotece Folies w miecie na part time. Przejdz się w sobotę wieczór. Od razu mówię że to nie jest osoba na jedną noc. Jest ładna, zgrabna, dobrze wychowana i lubi spędzać czas ze znajomymi
Są też dziewczyny w hotelach i w restauracjach. |
| Ostatnio zmieniony przez tomguernsey Wto Gru 06, 2011 4:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• ODZIEŹ ROBOCZA • drzwi ppoź • konstrukcje stalowe • badanie OCT siatkówki • budowa domów | |
|