Wysłany: Pon Paź 20, 2008 11:53 am SYLWESTER 2008/09 PYTANIE???
czesc wszystkim!
pierwszy raz w tym roku od wielu lat bedziemy mieli wolne w sywestra w zwiazku z czym mam pytanie czy na wyspie jesjakies normalne miejsce gdzie mozna wykupic bilet czy stolik na taka impreze?byl ktos gdzies tutaj na sali na sylwestrze czy raczej nie ma sie co ludzic ze takie normalne i typowe dla Polski imprezy sa tutaj mozliwe??pozdrawiam serdeznie i dziekuje za wszystkie odpowiedzi:):)
czesc wszystkim!
pierwszy raz w tym roku od wielu lat bedziemy mieli wolne w sywestra w zwiazku z czym mam pytanie czy na wyspie jesjakies normalne miejsce gdzie mozna wykupic bilet czy stolik na taka impreze?byl ktos gdzies tutaj na sali na sylwestrze czy raczej nie ma sie co ludzic ze takie normalne i typowe dla Polski imprezy sa tutaj mozliwe??pozdrawiam serdeznie i dziekuje za wszystkie odpowiedzi:):)
czesc z tego co wiem to albo ludzie spotykaja sie prywatnie u kogos w mieszkaniu albo tez po prostu kupuja bilet do jrdnego z klubow...pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum