|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
stroje dla dzieci |
| Autor |
Wiadomość |
jolka
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:14 pm stroje dla dzieci
|
|
|
Moja córka niedługo wybiera sie na bal przebierańców. Za co przebralibyście swoje dziecko na taki bal? Ja wybrałam strój podobny do tego http://www.strojedladziec...iewczynek.html#. Ciężko mi było znaleźć jakąkolwiek wypożyczalnię, i odkupilam taki strój od koleżanki. Jakie wypożyczalnie strojów w Jersey polecacie? Może przyda mi się taka informacja w przyszlości.
|
|
|
|
 |
|
|
sasi

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:08 pm
|
|
|
| Tutaj są bardzo popularne takie przebieranki;)To fajna zabawa dla dzieciaków, moja córcia ma 4 różne stroje. Warto mieć swój kostium, w Woolworths są świetne kostiumy dla dzieci, poprostu śliczne:) w cenie ok 10 funtów. |
|
|
|
 |
jolka
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:31 am
|
|
|
| Czyli lepiej kupić taki kostium, niz szukać gdzie jest jakas wypożyczalnia strojów? Może to nawet dobry pomysl, jesli tylko takie stroje nie są zbyt drogie. |
|
|
|
 |
|
|
Aga
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 1:56 pm
|
|
|
| sklep ze strojami, i wydaje mi sie ze to jest wypozyczlnia tez, jest na rogu La Grande Route des Sablons i Rue de la Marias a la Cocque w Grouville. jak masz samochod to warto sie przejechac i sprawdzic |
|
|
|
 |
jolka
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:09 am
|
|
|
| Dzieki Aga, postaram sie odwiedzic ten sklep w najbliższym czasie |
|
|
|
 |
sasi

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:46 pm
|
|
|
Oj warto kupić. Moja co i rusz chodzi na jakieś urodziny i inne imprezy. Bardzo często właśnie obowiązują kostiumy. Tematyka dowolna;) Nie są drogie a naprawdę ładne, mojej małej kupowałam w Woolworths- duży wybór i w Adams'ie. Na początku chciałam kupić kostium w Polsce, ale się okazało, że sprzedają tylko w okresie karnawału, no i klapa, a w wypożyczalni krzykneli taką sumę, że tu mogłam kupić 2 kostiumy nowe za to. Jakaś paranoja. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• tworzenie stron sosnowiec • obuwie robocze • pieczątki warszawa • zaćma leczenie • Obróbka skrawaniem | |
|