Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
stroje dla dzieci
Autor Wiadomość
jolka

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:14 pm   stroje dla dzieci

Moja córka niedługo wybiera sie na bal przebierańców. Za co przebralibyście swoje dziecko na taki bal? Ja wybrałam strój podobny do tego http://www.strojedladziec...iewczynek.html#. Ciężko mi było znaleźć jakąkolwiek wypożyczalnię, i odkupilam taki strój od koleżanki. Jakie wypożyczalnie strojów w Jersey polecacie? Może przyda mi się taka informacja w przyszlości.
:D

sasi 

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:08 pm   

Tutaj są bardzo popularne takie przebieranki;)To fajna zabawa dla dzieciaków, moja córcia ma 4 różne stroje. Warto mieć swój kostium, w Woolworths są świetne kostiumy dla dzieci, poprostu śliczne:) w cenie ok 10 funtów.

jolka

Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:31 am   

Czyli lepiej kupić taki kostium, niz szukać gdzie jest jakas wypożyczalnia strojów? Może to nawet dobry pomysl, jesli tylko takie stroje nie są zbyt drogie.

Aga

Wysłany: Wto Lis 27, 2007 1:56 pm   

sklep ze strojami, i wydaje mi sie ze to jest wypozyczlnia tez, jest na rogu La Grande Route des Sablons i Rue de la Marias a la Cocque w Grouville. jak masz samochod to warto sie przejechac i sprawdzic

jolka

Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:09 am   

Dzieki Aga, postaram sie odwiedzic ten sklep w najbliższym czasie

sasi 

Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:46 pm   

Oj warto kupić. Moja co i rusz chodzi na jakieś urodziny i inne imprezy. Bardzo często właśnie obowiązują kostiumy. Tematyka dowolna;) Nie są drogie a naprawdę ładne, mojej małej kupowałam w Woolworths- duży wybór i w Adams'ie. Na początku chciałam kupić kostium w Polsce, ale się okazało, że sprzedają tylko w okresie karnawału, no i klapa, a w wypożyczalni krzykneli taką sumę, że tu mogłam kupić 2 kostiumy nowe za to. Jakaś paranoja. :roll:

Odpowiedz do tematu