|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Sprzedam kozaki Classic Short UGG Boots chestnut( 5825) r.39 |
| Autor |
Wiadomość |
malgosia29
majosia29
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 9:47 pm Sprzedam kozaki Classic Short UGG Boots chestnut( 5825) r.39
|
|
|
Witam
Dzisiaj mam do zaproponowania kozaki najmodniejsze w tym sezonie- oryginalne kozaki UGG Australia. Typ Classic Short kolor chestnut - orzechowy, rozmiar 39 ( W8), dl. wkladki wewnetrznej 25,5 cm.Butki zakupilam 1,5 miesiaca temu za kwote 370zl.Zostaly sprowadzone z USA. Mialam je na sobie zaledwie kilka razy, jednak okazaly sie na mnie za duze. Buty sa w stanie bardzo dobrym wrecz idealnym.Nie posiadaja zadnych zabrudzen, przetarc, pekniec, deformacji.Zero przetarc na podeszwie. Postanowilam je sprzedac i kupic sobie numer mniejsze. W tej chwili mieszkam za granica wiec ominely mnie wielkie mrozy w Polsce a co za tym idzie uzywanie kozakow w ekstremalnych warunkach. Kozaczki posiadaja certyfikat jakosci, niestety ze zwgledu na wyjazd nie posiadam juz pudelka.
Wiecej zdjec mozna ogladnac na stronie: http://www.buywarmugg.com...stnut-p-15.html
Cena tylko 85 funtow
Polecam goraco!!!!
Masz pytania pisz, chetnie odpowiem
1cShort.jpg zdjecie butow |
 |
| Plik ściągnięto 18 raz(y) 122,73 KB |
4chestShort.jpg zdjecia butow2 |
 |
| Plik ściągnięto 9 raz(y) 146,78 KB |
2chestShort.jpg zdjecia butow1 |
 |
| Plik ściągnięto 6 raz(y) 137,36 KB |
|
_________________ majosia29 |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• grawerowanie laserowe • operacja zaćmy • ortosoczewki • meble kuchenne trójmiasto • znaki drogowe | |
|