|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Rover 216 SLi, Pilne!!! |
| Autor |
Wiadomość |
marcinw
marcinw
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 11:42 am Rover 216 SLi, Pilne!!!
|
|
|
Witam. Mam do sprzedania Rover 216 SLi w swietnym stanie. Jak na 1999 rok, jest w idealnym stanie. Lakier, wnetrze, silnik super. Silnik - Benzyna, 1.6, Elektryczne szyby, lusterka, szyberdach, wspomaganie, ABS, automat, poduszka powietrzna kierowcy, alufelgi, klimatyzacja, centralny zamek na pilota, radio CD, przebieg:48 500 mil, historia serwisowania autka. Chce go sprzedac, bo wyjezdzam z wyspy dlatego zalezy mi na czasie, zapraszam na jazde probna. Cena: 800 funtow, do negocjacji. Moj tel: 07700780324, czasami mam wylaczony tel, wiec prosze zostawic wiadomosc, dzieki.
rover.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 22 raz(y) 380,84 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez marcinw Wto Lis 25, 2008 10:11 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• bramy skrzydłowe • kancelarie odszkodowawcze • rekuperatory • kurs księgowosci • przeszycia | |
|