Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Relacje polskich mediów o tragedii na wyspach.
Autor Wiadomość
Prince Polo 

Wysłany: Sro Sie 17, 2011 12:15 pm   Relacje polskich mediów o tragedii na wyspach.

Uważnie oglądam materiały jakie wysyłają z Jersey media z Polski. No i kurwicy dostałem jak obejrzałem wczoraj materiał niejakiej joanny wajdy z TVP http://tvp.info/wiadomosc...1-1930/4973913. Ok.15 min pieprzy baba o zabójstwie z zazdrości że żona mu odejdzie, podczas gdy wszyscy na wyspie i czytający angielskie gazety wiedzą że kobieta mu się puściła z obcym facetem z którym była w ciąży, ale oczywiście w ramach solidarności jajników całą winą obarcza chłopaka, któremu świat się zawalił po czymś takim. Jej "newsy" są tak niechlujnie zrobione,że kilka razy nie mogli się zdecydować kto się wypowiada do kamery i tak w teleexpresie opisali wypowiadającą się jako konsula RP na Jersey, a w Panoramie jako zupełnie inna osoba. Dodać muszę też że swoich rozmówców dobiera tylko wśród kobiet, które nie mają nic do powiedzenia oprócz jęków typu: masakra, tragedia itp. Wiem że dziennikarze z Polski czytają to forum, więc apel do nich i ich wydawców, jak macie robić takie materiały to lepiej nic nie róbcie i uczcie się od swoich kolegów z UK jak się robi reportaże. :shooting: :[

LK 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 1:50 pm   

Moderatorzy widza i nie grzmia? Znowu zero szacunku dla ofiary. OBUDZCIE SIE PANOWIE!

coOLOser 

Wysłany: Sro Sie 17, 2011 4:08 pm   

Czy ty człowieku potrafisz uszanować czyjąś śmierć??? To nie jest miejsce ani czas żeby wypisywać takie głupoty, widocznie sam masz jakieś problemy w związku jeśli w ogóle jesteś w jakimkolwiek związku, a twój post powinien być usunięty. Chociaż to nie jest ważne patolodzy wykluczyli ciążę obydwu kobiet, ale czy to jest ważne? Nie. Nie wiem na jakich źródłach się opierasz ale słowa mają wielką moc i zastanów się na przyszłość, żeby przypadkiem ktoś kiedyś nie napisał o tobie podobnych komentarzy.
Zgadzam się z LK, moderatorzy ŚPIĄ i nic nie robią albo specjalnie czekają na rozwój sytuacji. Nie tędy droga.

mala100 

Wysłany: Sro Sie 17, 2011 7:58 pm   

ty idioto czy dzieci tez mu sie puscily????a moze to z toba skoro jestes tak poinformowany?wszedles jej do luzka sprawdziles?kurwa mac ty naprawde jestes jakims debilem ..ludzie sie zdradzaja albo i nie ...jezeli cos sie nie uklada to sie rozstaja a nie wyzynaja rodzine jak w jakies piepszonej rzezni..to chore!!!a dlaczego zawsze bto kobiety sa te zle..a wy faceci ruchacie sie jak swinie gdzie popadnie!!!wielce wierniii???powinnienes sie leczyc!a jak juz stywierdzono w zadnej ciazy ona nie byla!!!a jak by tak bylo to swiadczylo by ze ten czubek zabil nie3 a 4 dzieci!!a tak na marginesie wspulczuje twojej kobiecie czyzbys mial ja pokroic za jakies glupie plotki??lecz sie lecz sie!!!!

canicattinese 

Wysłany: Sro Sie 17, 2011 10:20 pm   

"całą winą obarcza chłopaka, któremu świat się zawalił po czymś takim."-Ze co?!. Czekaj ,czekaj czytam i oczom nie wierze ,wiec wyobraz sobie dowcipnisiu ze nie tylko jemuzawalil sie swiat ,rowniez i mnie na przyklad swojego czasu a mimo to wszyscy sa cali zdrowi i maja sie calkiem dobrze .O ile jestem w stanie zrozumiec wszystie stany emocjonalne ktore towarzysza czlowiekowi w takich sytuacjach ,tak nie jestem w stanie zrozumiec szesciokrotnego zabojstwa w tym trojki dzieci i czyjejs zony ,wbij sobie do swojego durnego lba ze dla czegos takiego NIE MA ZADNEGO USPRAWIEDLIWIENIA ,i nie poruszam juz nawet aspektu humanitarnego a zwykly meski ,bo wiesz co robi prawdziwy mezczyzna ,odwraca sie i odchodzi z wysoko podniesiona glowa ,czasem moze dac komus w zeby co zreszta przy tej histori nie bylo by niczym nadzwyczjnym ,ale NIC ale kompletnie nic nie daje mu prawa do odbierania zycia.

Odpowiedz do tematu