|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Przewóz osób Jersey --> Mielec "HETMAN" |
| Autor |
Wiadomość |
eszel89
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 2:02 pm Przewóz osób Jersey --> Mielec "HETMAN"
|
|
|
Transport osób, paczek i przeprowadzki z Mielca (podkarpackie) do Jersey i z powrotem.
Licencjonowany przewoźnik.
Przewóz komfortowymi busami w dobrym stanie technicznym.
Wyjazdy:
-z Mielca w czwartki;
-z Jersey w soboty.
Koszt przejazdu: 80 funtów
W cenie przeprawa promem i obiad.
Przyjmowanie przesyłek w środę od 10:00 do 17:00.
Paczki można nadać w dniu wyjazdu (czwartek) od 8:00 do 10:00 lub bezpośrednio w busie.
Masz wątpliwości? Dzwoń do nas:
tel: +48 608 681 681
tel: +48 500 734 490
tel: +48 17 586 39 25
tel: +44 770 034 8387
lub wyślij wiadomość e-mail:
renatakonieczna@vp.pl
Odjazdy w Mielcu ze stacji Regbenz.
Więcej informacji:
www.jersey-przewozy.pl
Pozdrawiamy. |
| Ostatnio zmieniony przez eszel89 Sob Sty 01, 2011 8:46 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
|
|
victorek17
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 11:22 am ccc
|
|
|
| witam,napiszcie cos o cenach i co oferujecie w podrozy,czy obiadek tez w cenie.nic nie wiadomo z tego posta |
|
|
|
 |
berka
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 7:38 pm
|
|
|
| niepolecam,kierowcy bez kultury niuprzejmi,klopoty z paczka,chcieli mnie dodatkowo skasowac za bagaz kiedy z nimi wracalem;( |
|
|
|
 |
|
|
Miyagi
|
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 4:04 pm
|
|
|
A ja właśnie jechałem z "Hetmanem" z Polski na wyspę ostatnio.
I powiem, że polecam z czystym sumieniem. Było dwóch kierowców, zmieniali się na trasie, bardzo kulturalni i sympatyczni. W ogóle trafili mi się współpasażerowie bardzo sympatyczni, czyli cała podróż upłynęła miło i przyjemnie. Jedynym zgrzytem było opóźnienie promu o prawie 1 h, (ale jak się dowiedziałem to ostatnio norma), tyle że to już nie wina "Hetmana"
Polecam. Zastanawiam się nawet czy z nimi nie wracać, trochę dłużej niż samolotem, ale nie tak znów dużo |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• firma budowlana • sprzedaź w sklepie • znaki drogowe • szkolenia dla biznesu • szkolenia otwarte | |
|