|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Przepływ informacji podatkowych Polska - Jersey. |
| Autor |
Wiadomość |
gg
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 51 Skąd: St. Helier
|
|
|
|
 |
|
|
Vega
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 3:05 pm
|
|
|
Drogi gg, to oznacza, ze NIE bedziemy sie musieli martwic o podwojne opodatkowanie! ! !
|
|
|
|
 |
gg
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 51 Skąd: St. Helier
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2011 8:00 pm
|
|
|
No to to ja wiem i prawde mówiać i bez tego się nie martwiłem .... Ale z drugiej strony zaczna sie martwić Ci którzy tutaj przyjeżdzają zarabiają i wyjeżdżają ... |
|
|
|
 |
|
|
Vega
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 9:39 am
|
|
|
Z tego co wiem, to i wczesniej mozna bylo scignac takich co sie zmyli nie placac zaleglych podatkow. Teraz bedzie latwiej. A poza tym ci, ktorzy chcieli zarobic i wyjechac, nie mogliby nigdy wrocic. Chyba ze byli tacy, ktorzy mieli taki plan.
Ale generalnie, to nalezy sie cieszyc ze wreszcie podpisano te umowe! Ja sie nie posiadam z radosci! |
|
|
|
 |
Marceli
Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 229 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 5:04 pm
|
|
|
The tax information exchange and associated agreements will come into force once the parties have completed their respective domestic procedures
Oznacza to, że my czekamy jeszcze na właściwe rozporządzenie/a ministra finansów. |
_________________ Pomogłem? Nie krępuj się, wciśnij "Pomógł". |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• biologiczne oczyszczalnie ścieków • maszyny rolnicze • zaćma • okna z drewna • guest-rooms cracow | |
|