|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Promocja w CentralWings |
| Autor |
Wiadomość |
radiaga

Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 196 Skąd: St. Helier (z Warszawy)
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 5:29 pm Promocja w CentralWings
|
|
|
Moze komus sie przyda:
W Centralwings w listopadzie zrobili jakas promocje na lot do/z Gatwick. Wybierajac loty po najnizszej cenie mozna w obie strony zaplacic mniej niz 60F a z plrzlotem na/z Jersey zamknac cala podroz w ok. 100F.
Jak komus nie zalezy specialnie na konkretnych datach - to oferta calkiem niezla
Ja troche pogrymasilem i zaplacilem za calosc 160 - ale i tak uwazam, ze to okazyjna cena |
_________________ Pozdrawiam,
Radek
(w GG jestem w godzinach pracy - znaczy do 17) |
|
|
|
 |
|
|
robert31krak
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 5:49 pm
|
|
|
witaj
to powiem ci ze nie rewelacja w BA oblecisz bez problemu za 100 na jersey. i to bez promocji i bilet kupiony 3 tygodnie przed odlotem i mysle ze BA to najrosadniejszy wybor
pozdrawiam |
|
|
|
 |
radiaga

|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 6:04 pm
|
|
|
Moze jakim innym BA latasz? Bambino Airlines?
Bo w British Airlines masz teraz (ceny na dzisiaj - 24 lutego) od 88 do 196 na trase JER-WAW i 95-167 na trase WAW-JER.
Do tego jesli lecisz tylko BA przed 30 marca (gdy BA lata tylko WAW-Heatrow) trzeba jeszcze dodac 18F na busa pomiedzy Heatrow i Gatwick.
Wiec tak slodko nie ma
No chyba ze miales na mysli lot w JEDNA strone
Ale ja pisalem o podrozy tam i z powrotem (JER-WAW-JER)
Poza tym tamtego posta pisalem 100 lat temu (w listopadzie znaczy) - a wtedy ceny byly zupelnie inne (i wtedy MUSIALES dodac 36F na busa w Londynie, dwa busy znaczy) |
Radek
|
|
|
 |
|
|
robert31krak
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 2:19 pm
|
|
|
witaj
nie wiem jak to od marca dokladnie bedzie ale z KRK do JERbilet kupowany przez biuro podrózy( przez orbis i sowoja marze maja) kostowal 540 zl. co daje jakies 112phuntos
a bezposrenio to przez internet w BA 480 zl ceny z polowy stycznia pozdrawiam |
|
|
|
 |
robert31krak
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 2:24 pm
|
|
|
| wlasnie sprawdzilem lotyi z Krakowa do JErsey na 15 marca dokladnie kosztuje 488.37zl 10 0k 100 PHunds przez biuro podrozy mysle ze ok 580zl |
|
|
|
 |
radiaga

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 10:20 am
|
|
|
Ale mowisz o KRA-JER-KRA, tak? Nie w jedna strone KRA-JER albo JER-KRA?
No i z Krakowa o ile dobrze pamietam zawsze latali na Gatwick.
Z Warszawy do konca marca tyko na Heatrow - wiec trzeba potem potuptac na Gatwick |
Radek
|
|
|
 |
|
|
radiaga

|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 9:08 am
|
|
|
| W swietle najnowszych wiadomosci na temat Centralwings dyskusja staje sie czysto akademicka... a szkoda, bo bez konkurencji BA moze 'wyrownac' ceny do LOT-u - a wtedy bedzie kiszka... :neutral: |
Radek
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• pieczątki warszawa • przewozy osób • apartament hotel cracow • strugarka czterostronna • przeprowadzki warszawa | |
|