|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
PROM |
| Autor |
Wiadomość |
Agnieszka86
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 6:56 pm PROM
|
|
|
| Wybieram się do Polski i mój GPS pokazał, że najszybciej dojadę płynąc do Francji promem który wypływa a Gorey, no ale niestety nie mam zielonego pojęcia czy z Gorey wypływają jakieś promy do Francji.Jeżeli ktoś z was wie coś na ten temat to byłabym bardzo wdzięczna z informację.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
cichociemna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 51 Skąd: St Helier
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:48 pm
|
|
|
Z tego co sie orientuje,to kilka lat temu plywaly promy z Goreya,ale juz chyba nie. Musisz plynąć z St Helier do Saint Malo,podroz trwa ok.1 godz i 15 minut.
Ja rowniez podrozuje do Polski samochodem i uzywam GPS i zawsze ustawiam trase dopiero we francji,w St Malo
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kinga
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 11:38 am
|
|
|
| W okresie wakacyjnym z Gorey playwaja tylko pasazerskie promy Manche Iles Express do Carteret (Normandia). Sa one bardzo nieregularne, najlepiej do nich zadzwonic po informacje (tel.880756). Jezeli chcesz zabrac samochod, to musi to byc Condor lub HD Ferries z Elizabeth Harbour w St Helier. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• drzwi aluminiowe • zaproszenia ślubne • usługi ksiegowe lublin • zaćma operacje • okna PCV | |
|