|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
prom na jersey |
| Autor |
Wiadomość |
Rybka 27
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 5:07 pm prom na jersey
|
|
|
witam!!
wybieramy sie na Jersey samochodem w najblizsza sobote.niemamy jednak biletu na prom czy ktos moze wie ile kosztuje mniej wiecej bilet na 2osoby +samochod oraz czy niebedzie problemu z zakupem biletu.przypuszczalnie w saint malo bedziemy w niedziele popoludniu.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
TAG
|
|
|
|
 |
Rybka 27
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:48 pm
|
|
|
tak wiem tylko ta stronka jest jak dla nas zbyt nieczytelna i zaduzo sie z tamtad niedowiedzielismy.po probie zamowienia biletu wyszlo na ze kosztuje prawie 200dolarow(?).moze jednak ktos nam cos napisze.moze ktos dopiero przyjechal na wyspe samochodem?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Rafal_D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Posty: 234 Skąd: Najstarsze miasto w Polsce
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:22 pm
|
|
|
Dolarow...?
Cena 200 funtow to nie najwyzsza jaka sie tutaj placi.
Bilety trzeba niestety rezerwowac wczesniej... |
|
|
|
 |
o90
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 6:59 am
|
|
|
co to znaczy 'stronka nieczytelna' ?
jakich informacji szukasz ? |
|
|
|
 |
Rybka 27
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 9:37 am
|
|
|
chodzilo mi o euro.przepraszam moja wina.chodzi mi oto czy niebedzie problemu z kupnem biletu na miejscu mniej wiecej ile on kosztuje oraz o ktorej promy plywaja.wyczytalam ze na jersey jedyny w tym dniu wyplywa o 18:30.(?)
a stronka nieczytelna chodzi mi oto ze nieumiem tam wyczytac informacji ktore sa mi potrzebne.
pozdrawiam i dziekuje:) |
|
|
|
 |
|
|
Kinga
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 2:51 pm
|
|
|
Droga Rybko,
Jest tylko jeden prom w niedziele o 18.30. Nie powinno byc problemow z kupnem biletu, ale upewnij sie ze bedziesz w porcie przynajmniej godzine wczesniej. Cena na dzien dzisiejszy to ok 183€, ale moze wzrosnac.
Jezeli sie spoznisz, nastepny prom jest w poniedzialek o 18.00.
Jezeli masz karte kredytowa polecam zarezerwowanie biletu wczesniej.
Powodzenia! |
|
|
|
 |
Rybka 27
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 8:07 am
|
|
|
| dziekuje bardzo za odpowiedz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• przeprowadzki • zaćma leczenie • rękawice robocze • leczenie zaćmy • formy wtryskowe | |
|