Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
problem mieszkaniowy rozwiazany
Autor Wiadomość
guess_who...???

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 8:28 pm   problem mieszkaniowy rozwiazany

Nie ma juz powodow do zmartwien bowiem juz znaleziono rozwiazanie-- atrakcyjne mieszkanie w niskiej cenie i na dogodnych warunkach :okej: oby tak dalej

matilda

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:49 pm   

A to dobre!!! :-D To mniej wiecej podsumowuje wymagania 'landlordow' , ha ha!

guess_who...???

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:06 pm   

Zgadzam sie, dziwnie realistyczne :mrgreen: :mrgreen:

matilda

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:26 pm   

no przynajmniej przemknal mi po twarzy usmiech w mojej dramatycznej sytuacji, kiedy wlasnie poszukuje mieszkania :neutral: Dzieny...:-)

matilda

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:05 pm   

Ogloszenie zostalo juz usuniete, niestety :-( , komus sie nie spodobalo...ale bylo super i zdolalam zachowac :-) :

Jersey Insight - Classifieds
Page 3 of3
Classifieds

EQUALITY AND JUSTICE FOR ALL???

Classifieds
German bunker for rent to immigrants
Overlooking the beautiful bay of 5t Ouen with plenty of car parking space on the nearby beach. The bunker is tiny and has no toilet and- is ideal for a non-qualified, non-smoking professional couple. No kids, no pets, no sex, no cooking, no complaining, no life, no nothing, only pay me money and shut up!!!. If you like it then call Mr Greedy on 07797 666 666. The price is a real bargain, only £9999 per month payable in advance for 10 years. If you dont like it then shut up all you 2nd class, subhuman race non-qualified people. Jersey only needs you to work, work and work and then rip you off!!! Youve got no rights and Jersey dont care about you!!! So better shut up!!!
price: &pound;9999 mobile: 07797 666 666 e-mail: <click to e-mail> date added: Yesterday

reatka

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:53 pm   German bunker for rent

Tak zostało usunięte ale ktoś się szybko zorientował i ogłosił ponownie tylko już bez słowa "immigrants" Ale za to ze zdjęciem.

matilda

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 2:57 pm   

Chyba znow usuniete :-( Nie moge znalezc...

guess_who...???

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 3:07 pm   

Zostalo juz usuniete dwa razy, widocznie komus bardzo sie nie podoba :mrgreen: Czyzby wykryto jakies niezgodnosci z prawda :) ?

matilda - ja tez bylam w podobnej sytuacji co Ty, powedzmy, ze na wlasne zyczenie, kiedy musialam szybko 'cos' znalesc, niestety tutaj nawet jak chcesz to nie mozesz:):):)
a zachowanie wlascicieli jest ponizej wszelikich norm, cena w zaden sposob nie wspolgra z jakoscia, a wrecz absurdalnym wydaje i sie fakt, ze mieszkania przeznaczone do wynajecia zastajesz zapuszczone, brudne, nieposprzatane. Wiekszosc niedoklada nawet takich minimalnych staran, gdyz wie ze i tak 'pojda'.

to juz chyba 3 raz bedzie <edit> :mrgreen: :mrgreen:

matilda

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 3:15 pm   

ja wlasnie mialam zamieszkac u kogos w domu (pierwszy raz ale nie mam wyjscia) i wplacilam depozyt kiedy zorientowalam sie ze cena ktora byla podana w ogloszeniu nie jest dokladnie taka , jesli - jak zazyczyla sobie pani - mialabym placic nie co miesiac ale co 4 tygodnie (wiem, wiem, nie policzylam sobie od razu w glowie :donkey1: ) i wyszlo ok 40 funtow wiecej niz mowila na poczatku. Teraz nie chce mi oddac depozytu az kogos znajdzie. Po sadach ja bede ciagac! :nono4:

guess_who...???

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 6:58 pm   

Mysle ze bardziej nacial sie ten, ktory pomylil sobie oplate tygodniowa z miesieczna, bo to tez sie zdarza :mrgreen: :mrgreen: A jezeli chodzi o Twoja sprawe, a takze wielu innych-nie bojmy sie egzekwowac swoich praw! Szczegolnie jezeli ktos nie dopelnia warunkow umowy, badz usiluje nam pewne rzeczy wmowic,nalezy znac swoje prawa i z pomoca odpowiednich instytucji umiejetnie sie ich domagac. W przeciwnym razie niewiele sie zmieni..

Odpowiedz do tematu