|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
PRACA SZUKAM |
| Autor |
Wiadomość |
adrian
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 5:40 pm PRACA SZUKAM
|
|
|
| Witam wszystkich serdecznie obecnie mieszkam w Londynie ale chce sie przeprowadzić na Jersy , z zawodu jeswtem fryzjerem ale szukam co kolwiek , jezeli by ktos wiedzial lub mógl mi poradzić prosze o informacje , chce sie przeprowadzic z londynu tak ze bede zaczynał od zera prosze o infoo. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Madlen
Madlen
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 5:14 pm
|
|
|
| Jesli znasz płynnie angielski to pewnie cos znajdziesz, ale jest fatalnie z pracą na ogół, wiec dobrze sie zastanów, bo era pracy w restauracjach, hotelach bez doswiadczenia tutaj na wyspie i wymaganych tu ogolnie References sie skończyła. Może okazac sie ze przez kilka tygodni nic nie znajdziesz, a ceny mieszkań poszły juz bardzo w górę. Tak czy owak powodzenia. |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 1:30 pm hej
|
|
|
wiem, ze w kilku salonach na wyspie poszukuja stylistow.
postaram sie sprawdzic gdzie i dam ci znac.
ewentualnie zdobede numery telefonow do tych miejsc i ci wysle.
z praca teraz na Jersey nie jest latwo. ja sam szukalem tutaj jakiegos full time`a az 3 miesiace tak wiec widzisz, ze sytuacja nie jest za wesola.
era latwo dostepnej pracy w hotelach, restauracjach (ogolnie w hospitality) dawno sie skonczyla niestety.
jesli nadal czegos szukasz to postaram sie zrobic to co obiecalem.
jakby cos- moj numer 07700357142
w zwiazku z praca mozna mnie "zlapac" od piatku do wtorku tak do godziny 10-tej a potem dopiero po polnocy.
w srode i czwartek mam offa i jestem dostepny caly czas.
pozdrawiam cieplo z jersey i zycze powodzenia w szukaniu pracy a ja na tyle na ile bede mogl to pomoge.
Pawel |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• przewozy osób • energetyka jądrowa • maszyny rolnicze • drzwi ppoź • przewozy osób | |
|