|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Praca: Opiekunka domu. |
| Autor |
Wiadomość |
mcmt
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 4:34 pm Praca: Opiekunka domu.
|
|
|
Witam,
Poszukuje kobiety w przedziale wiekowym od 20 do 40 lat, do zaopiekowania sie domem na Jersey. Kontrakt 6 miesiecy obejmuje mieszkanie, wyzywienie oraz pokrywa polowe ewentualnych kosztow edukacji (osoba nie musi miec doswiadczenia ani rozmawiac po angielsku, zostanie wyslana na 2 kursy: 80GBP/12 tygodni oraz 60GBP/12 tygodni).
Wynagrodzenie: 200GBP/tydzien* (4800GBP po 6 miesiacach pracy)
Poszukuje osoby familijnej, milej, uczynnej, oddanej temu co robi oraz nie prowadzadzacej intensywnego zycia nocnego - czyli dokladnie takiej jak rodzina, dla ktorej ma pracowac.
Prosze o kontakt telefoniczny:
0 7797 85 666 2
0 7700 85 666 2
* Kwota "na reke" (juz po odliczeniu wszystkich kosztow). |
|
|
|
 |
|
|
reniaczek
tolotolo
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 10:09 pm
|
|
|
| Dzień dobry. Zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie. Szukam pracy dla mamy, która jest obecnie w Polsce. Moja mama pracowała już na Jersey łącznie ok15 miesięcy. Co prawda mama nie mieści sie w przedziale wiekowym bo ma 53 lata ale jest w pełni sił i ma chęć do pracy. Jeśli jesteś zainteresowany(a) proszę o kontakt na nr.07700339619. Z góry dziękuję. Renata |
|
|
|
 |
mcmt
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:13 am
|
|
|
Jestem w Polsce, moj tymczasowy numer telefonu to +48504483756. Zainteresowanych prosze o kontakt na ten numer.
Zamkniecie oferty nastapi 1go pazdziernika. |
| Ostatnio zmieniony przez mcmt Nie Wrz 28, 2008 10:18 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• szkolenia dla biznesu • drzwi ppoź • apartament kraków • BUTY OCHRONNE • klimatyzacja Poznań | |
|