|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Praca na Jesrsey Opinia |
| Autor |
Wiadomość |
GTI KR
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2009 2:59 pm Praca na Jesrsey Opinia
|
|
|
| Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum wiec nie wiem czy dobry dzial. Chcialem zesiegnac opini. Otóż mam na jersey dziewczyne i zastanawiam sie nad wyjazde. W polsce ma stala i pewna prace no ale, ... . Zastanawiam sie nad wyjazdem i chcial bym sie dowiedziec jakie mam szanse znalezc prace. Angielski w stopniu komunikatywnym, jesli chodzi o prace budowlane to jakies doswiadczenie jest (pozatym rece tylko jedna lewa) Prawojazdy B,C, B+E, C+E, operator wozkow widlowych, umiejetnosc obslugi kas fiskalnych, no i morda w miare ok hehe, troche znam sie na mechanice samochodowej (samouk, ale kilka silnikow zlozylem). Na poczatek interesowala by mnie kazda praca. Wiek 24 lata. Pozdrawiam i z gory dziekuje |
| Ostatnio zmieniony przez GTI KR Pon Gru 28, 2009 5:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• kurs księgowosci • chemia gospodarcza ekologiczna • stoźek rogówki • dom budowa • domy drewniane | |
|