|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Polskie wieczorki |
| Autor |
Wiadomość |
TreleMorele
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 3:33 pm Polskie wieczorki
|
|
|
witam.
Mam mozliwosci organizacij jakis tam polskich wieczorkow, zapoznawczych czy jak to tam nazwac Chodzi o to ze mam miejsce jeden z barow na wysepce, dwa dni do wyboru niedziela albo poniedzialek oba po poludniu. Mysle ze to jest fainy pomysl ale chcial bym znac wsze zdanie na ten temat, wiec piszcie co o tym myslicie.
Pozdrowienia dla wszystkich. |
_________________ I think of myself as an intelligent, sensitive human with the soul of a clown, which always forces me to blow it at the most important moments. |
|
|
|
 |
|
|
Wiedźma
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 10:57 pm
|
|
|
No powodzenia z tym projektem... Moze nowo-przybyli zainteresuja sie tematem. Ciekawa jestem jacy ludzie pojawiliby sie....
Niemcy maja takie spotkania raz na miesiac i jakos sie to kreci, ale ich jest duzo mniej na wyspie, a jakos to juz tak jest, ze im wiecej jakiegos narodu na emigracji tym trudniej sie zebrac do kupy :-/ ... |
|
|
|
 |
Maximus
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 10:30 am
|
|
|
witam, witam. Pomysl jest pszedni ,i juz ktorys z kolei, byc moze tobie sie uda zebrac czastke naszego narodu w jednym miejscu., bedac tu juz tyle lat nasz narod stroni od siebie , ale moze juz nadszedl czas ,kto to wie, zawsze warto prubowac . ja sam jestem za . wiec powodzenia |
|
|
|
 |
|
|
giemar
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:48 pm
|
|
|
| pomysl fajny, tylko zeby ci tej knajpki nie rozwalili ! |
|
|
|
 |
VanTheWoman
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:44 pm
|
|
|
popieram popieram
czekamy tylko na rozwój sytuacji |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• drzwi drewniane • apart hotel cracow • szkolenia dla biznesu • szkolenia podatkowe • badanie OCT siatkówki | |
|