|
Polski Festival Na Jersey |
| Autor |
Wiadomość |
sasiadka
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 5:01 pm Polski Festival Na Jersey
|
|
|
Przypominam ze wlasnie trwa II na Jersey Festival Organizowany przez Polakow dla Polakow i wszystkich ktorzy lubia dobre jedzenie i fajna zabawe ! Mozna dobrze (i tanio) zjesc i napic sie piwka...jest nawet prosto z beczki . Festival bedzie trwal 3 dni, az do niedzieli wlcznie. Bylam, widzialam, jadlam i pilam...goraco polecam !
brawo dla organizatorow !!!!! |
|
|
|
 |
|
|
ika
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 7:16 pm
|
|
|
| a gdzie dokladniej ten festival? |
|
|
|
 |
guśka
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 12:29 am
|
|
|
| ladny mi to polski festyn jak nawet polska muzyka nie grała,totalna kicha! |
|
|
|
 |
|
|
sasiadka
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 12:14 pm
|
|
|
| guśka napisał/a: | | ladny mi to polski festyn jak nawet polska muzyka nie grała,totalna kicha! | ......typowe....najprosciej jest krytykowac.......jak wiadomo Festiwal zostal przesuniety prawie o miesiac....kazdy ma jakies tam terminy-szczegolnie artysci...! i to w sezonie letnim !!!......dlaczego nie umiemy sie cieszyc z tego co mamy ???? to tak jak z tymi lotami do Polski...najlepiej zeby kazdego zawiezli prosto pod dom i jeszcze drzwi otworzyli i walizki wniesli...... |
|
|
|
 |
LK
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Paź 2010 Posty: 63
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 2:41 pm
|
|
|
No nie jest to az taki polski festiwal jakby sie chcialo, ale jedzonko podobno pycha! ) Cieszmy sie z tego co mamy!!!
A co do lotow - to zgadzam sie, kazdy by chcial byc odwieziony pod prog! :-/ |
|
|
|
 |
hoolidej
hoolidej
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 12:05 am
|
|
|
| dlaczego mamy się cieszyć z tych ochłapów jak można zorganizować coś porządnego. tylko chęci nie ma no i nikt kasy z własnej kieszeni nie wyłoży by polska gawiedź dobrze się bawiła. jest tak samo jak z lotami do polski. cieszą sie tylko warszawiacy a lotów dwa na rok. to już wolę lecieć przez bristol za połowę ceny. |
_________________ IDĘ TAM GDZIE IDĘ... NIE IDĘ GDZIE NIE IDĘ... IDĘ TAM GDZIE LUBIĘ... NIE IDĘ GDZIE NIE LUBIE... IDĘ TAM GDZIE IDĘ... NIE IDĘ GDZIE NIE... IDĘ LUBIĘ... LUBIĘ IDĘ OLE. |
|
|
|
 |
|
|
LK
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 12:22 am
|
|
|
Ja mysle ze jesli nie kwapisz sie organizowac to nie krytykuj staran innych! O! |
|
|
|
 |
Anka
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 9:12 am
|
|
|
Uważam, że to była super udana imprezka! poczułam sie rzeczywiście jak na festynie w Polsce.Wielkie BRAWA i PODZIĘKOWANIA dla organizatorów!
A Polskie piosenki też były!
Szkoda tylko że wydarzyła się ta tragedia....
[ Dodano: Pon Sie 15, 2011 9:13 am ]
Ciężko Wam dogodzić RODACY!!! |
|
|
|
 |
sasiadka
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 6:27 pm
|
|
|
| hoolidej napisał/a: | | dlaczego mamy się cieszyć z tych ochłapów jak można zorganizować coś porządnego. tylko chęci nie ma no i nikt kasy z własnej kieszeni nie wyłoży by polska gawiedź dobrze się bawiła. jest tak samo jak z lotami do polski. cieszą sie tylko warszawiacy a lotów dwa na rok. to już wolę lecieć przez bristol za połowę ceny. | Typowe - duzo gada, malo robi. Sponsorzy byli poszukiwani juz od marca. Byly informacje ze Festyn bedzie organizowany. Nasza byla p. Konsul chodzila gdzie mogla - sponsorow jak na lekarstwo ! festyn zostal oplacony przez SEVEN ANGELS, EUROSTORE FOX i POLSKIE DELIKATESKI.....te 3 firmy wylozyly "kase z kieszeni" jak to zauwazyles......a ile Ty Panie HOOLIDEJ w raczyles wylozyc.......jedno wielkoe ZERO !!!!!!!.... nieladnie, oj nieladnie
a co do lotow to w przyszlym roku od marce beda juz bardziej regularne i do Wa-wy i do Krakowa (James Baker byl na Festynie i mozna bylo o wszystko sie zapytac) |
|
|
|
 |
|
|
bez-czelny
stefan
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 9:34 pm
|
|
|
| guśka napisał/a: | | ladny mi to polski festyn jak nawet polska muzyka nie grała,totalna kicha! |
guska nie poczekala do niedzieli z tym komentarzem...a mysmy zagrali 3 polskie kawalki(na przygotowanie wiekszej ilosci nie bylo czasu mam nadzieje i wierze ze za rok bedzie wiecej) |
_________________ ----> |
|
|
|
 |
LK
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 10:44 pm
|
|
|
Ja niestety nie dotarlam, wiec sie nie wypowiem, ale slyszalam bardzo pozytywne opinie.
W przyszlym roku ma byc podobno przynajmniej jedna grupa z Polski. Slyszalam propozycje Ich Troje.... HA HA HA! |
|
|
|
 |
bez-czelny
stefan
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 10:59 pm
|
|
|
ich troje???nie jest to moja ulubiona kapela ale....a oni wogole jeszcze istnieja?? |
_________________ ----> |
|
|
|
 |
|
|
LK
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 11:05 pm
|
|
|
Nie wiem, nie interesowalam sie nimi... Mam nadzieje ze NIE!
A ty w jakim zespole grasz?? |
|
|
|
 |
sasiadka
|
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 6:16 pm
|
|
|
| Victoria Crescent Community Appeal - tak sie nazywa akcja charytatywna w ktorej kazdy moze wziac udzial. Nawet najmniejsza pomoc mile widziana. Puszki zostaly juz dostarczone do Polskich sklepow. Sa tez w Kosciele Sw. Tomasza i w Parish Hall-u. W dniu 10 i 11 wrzesnia (sobota i niedziela) spotykamy sie ponownie na Weighbridge. Impreza bedzie zamknieta - przy wejsciu pobierana bedzie oplata (przeznaczona na pomoc rodzinom tragicznie zmarlych). Dwa pelne dni (10am-10pm) z Polska (i nie tylko) muzyka!.....i do tego jeszcze pyszne POLSKIE jedzonko! Do zobaczyska ! |
|
|
|
 |
LK
|
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 6:32 pm
|
|
|
Do zobaczenia. |