Nie wiem, nie interesowalam sie nimi... Mam nadzieje ze NIE!
A ty w jakim zespole grasz??
two peaks of kilimandzaro/mam na fejsie kilka fotek z polskiego festynu jak gramy...http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=204952749568545&id=1613563135&ref=notif¬if_t=share_comment#!/profile.php?id=1613563135
pozdrawiam
_________________ ---->
LK Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Paź 2010 Posty: 63
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 9:50 pm
fajna nazwa jaka muze gracie?? mozna was gdzies posluchac? na fejsie widze mamy nawet wspolnych znajomych ech, Jersey jest takie male.... chyba sie nawet spotkalismy....
nazwe wymyslil sebastian-gitarzysta.....generalnie to gramy rocka a bardziej to ciezko mi cos wiecej powiedziec bo nasz zespol to swierza sprawa...posluchac nas mozna...w tej chwili na probach;-) jak to chyba sie spotkalismy??tu cos krecisz-albo sie spotkalismy albo nie...wiec ktorzy to sa nasi wspolni znajomi??nie badz taki"tajemniczy don pedro" i sie ujawnij-ja nie mialem z tym problemu...pozdrawiam
_________________ ---->
LK Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Paź 2010 Posty: 63
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:49 pm
Ja sie tak chetnie nie ujawniam... i tak znam za duzo ludzi ...
Ale spoko, w tym wypadku byloby fair gdybym sie rowniez przedstawila. Napisze ci wiadomosc na FB w takim razie. FINE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum