|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
POLECAM FIRMĘ KORMORAN PRZEWOZY !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Bolek
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 10:08 pm POLECAM FIRMĘ KORMORAN PRZEWOZY !!!
|
|
|
Witam
miałem okazję jechać z Firmą Kormoran na trasie Wrocław - Jersey w dniu 7/11/2012. Był to mój pierwszy wyjazd na tak długiej trasie, a czytając wpisy na tutejszym forum bałem się tego przejazdu.
Wbrew moim oczekiwaniom moja podróż przebiegła rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolony z wygody i jakości usługi, jaką otrzymałem od w/w Firmy.
Co do kierowców to z czystym sumieniem mogę polecić ten duet, pełen profesjonalizm, miło, wesoło i kulturalnie, a przede wszystkim bezpiecznie!!!
Chcę jeszcze raz serdecznie podziękować kierowcom Panu Michałowi i Jankowi za dowiezienie mnie do celu:)
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
|
|
zeberka530
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 8:19 pm
|
|
|
ja tez niedawno jechalam z tą firma i również polecam. miło, kulturalnie i wesoło. na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług |
|
|
|
 |
berka
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 7:14 pm
|
|
|
| niepolecam,nieprofesjonalna firma,mialam duze problemy z odebraniem paczki w polsce,niepolecam nikomu. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• apartament hotel cracow • domy drewniane • psie zaprzęgi • agencje interaktywne gliwice • psie zaprzęgi | |
|