|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
polecam Dobra fryzjerke!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Asia0722
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 3:06 pm polecam Dobra fryzjerke!!!
|
|
|
Mloda FRYZJERKA portugalka z dluga praktyka w salonach
obecnie ma dziecko i uslugi wykonuje w domu.
Ceny naprawde atrakcyjne>
Polecam!!
Maria mobile:07829738327,dom:872-626 |
_________________ Asia |
|
|
|
 |
|
|
miss

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 6:37 pm
|
|
|
Czesc
Zgadzam sie Asia0722 w 100%!!! Skorzystalam z uslug Marii wczoraj.Za podciecie modelowanie i masaz glowy zaplacilam naprawde smieszne pieniadze a co najwazniejsze jestem ZADOWOLONA!!!(chyba pierwszy raz z tego typu uslug na Jersey).
Do tego bardzo mila i szczera-umie doradzic i jeszce nauczyla mnie pare trikow co do ukladania wloskow.. |
|
|
|
 |
Kasia83
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 10:14 pm
|
|
|
| Ja rowniez zaufalam Marii i nie zaluje-tanio i profesjonalnie!Serdecznie polecam! |
|
|
|
 |
|
|
kruszynka07
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 8:50 pm
|
|
|
Witam,mój mąż skorzystał z usług Marii i jest bardzo zadowolony,
cena naprawdę zaskakująca-tanio i profesjonalnie!!!Polecamy!!! |
|
|
|
 |
paula209
paula209
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 7:32 pm
|
|
|
Bylam dzis u Marii i jestem zachwycona!!!!!Chyba pierwszy raz jestem tak zadowolona z uslugi fryzjerskiej )) W dodatku masaz glowy w jej wykonaniu jest rewelacyjny!!!
Z czystym sumienie polecam,Maria jest bardzo sympatyczna,kompetentna i naprawde malo liczy sobie za uslugi |
|
|
|
 |
anya
anya
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 11:10 am
|
|
|
| fajnie to brzmi ale w takim raziee kobietki napiszcie prosze czy trzeba do niej pojsc do domku (gdzie ona mniej wiecej mieszka????)....czy wystarczy zadzwonic, umowic sie i ona przyjdzie do mnie???? prosze o szybka odowiedz bo potzrebuje pilnie dobrego fryzjera na przyszly tydzien:):) z gory dzikeuje:) |
|
|
|
 |
|
|
paula209
paula209
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 8:12 pm
|
|
|
| Ona wykonuje uslugi w swoim domu ale zadzwon,zapytaj,moze rowniez chodzi do klientek. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• agencja interaktywna chorzów • ODZIEŹ ROBOCZA • BUTY ROBOCZE • przydomowe oczyszczalnie ścieków • centrale wentylacyjne | |
|