Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
PL - JE Zespół CROWNE a Video Problem Na channelonline.tv
Autor Wiadomość
Shami 

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 2:24 pm   PL - JE Zespół CROWNE a Video Problem Na channelonline.tv

Witam,

Dawno mnie tu nie było:) Na Jersey przebywałem ponad 4 lata do marca 2009, kiedy to wróciłem do Polski i jest ok, jednak nie jest to tematem mojego postu.

Od czasu do czasu zaglądam w necie co się dzieje na Jersey- sentyment jest- jednak mam problem z odtworzeniem jakichkolwiek filmików na stronach (chodzi mi głównie o channelonline.tv). Nie działają one po prostu w ogóle, a przy każdej próbie załączenia w okienku player`a ukazuje się komunikat:
"Video Not Found Or Access Denied- channelonline tv video content is not available in your region. Apologies for any inconvenience caused"
I tak jest zawsze. Wiem co to oznacza, jednak jak to obejść?

Zmieniałem już w Control Panel w Regional and Language Options w rubryce Location na Jersey, wyłączając zarazem całkowicie FireWall`a, jednak nic to nie zmieniło;/

Aktualizowałem Adobe Flash Player`a ściągnąłem nawet player`a, którego używa strona channelonline.tv, jednak bez jakichkolwiek efektów.

Słyszałem również o specjalnych stronach udostępniających serwery proxy, dzięki którym można surfować po innych stronach anonimowo, ukrywając kraj pochodzenia- skorzystałem nawet z kilku takich stron, jednak one działają dla stron z UK, a JE traktują jako osobny kraj spoza listy i również nie odtwarzają żadnych klipów na stronach z Jersey.

Czy jest może taka strona z proxy server`em specjalnie dla Jersey o której nie wiem?

Czy istnieje jakiekolwiek inne rozwiązanie mojego problemu? (oprócz powrotu na Jersey oczywiście i zabierania komuś miejsca pracy;)))

Jeśli ktokolwiek ma jakieś instrukcje lub informacje to bardzo proszę o pomoc!

:peace: !!!TERAZ TROCHĘ Z INNEJ BECZKI !!! :peace:

Ostatnio bardzo mi zależy na odtworzeniu "Studio Jam" na powyżej wspomnianej już stronie, gdzie są m.in. nagrania świetnego polsko-jersey`owskiego zespołu :brawo: CROWNE :punk16: , który jest po prostu niesamowity!!! POLECAM ZAPOZNANIE SIĘ Z TWÓRCZOŚCIĄ TEGO ZESPOŁU WSZYSTKIM, TYM BARDZIEJ, ŻE MACIE OKAZJĘ PÓJŚĆ NA KONCERT LIVE NA JERSEY ZANIM CHŁOPAKI ZROBIĄ KARIERĘ MIĘDZYNARODOWĄ!!!
To właśnie na ich stronie facebook są info o filmikach na stronce itv jersey, które nie działają nie tylko mi, bo widziałem tam więcej komentarzy polaków, którzy mają ten sam problem- z chęcią przekazałbym im Wasze solution.

Co do samego CROWNE to od tego roku całą ich studyjną twórczość możecie odsłuchać za darmo na stronie pierwszej w Polsce wytwórni! (na wzór sellaband) społecznościowej
:!: :!: :!: www.megatotal.pl/crowne :!: :!: :!:
(gdzie to właśnie fani wydają płyty artystom), gdzie każdy może zakupić i ściągnąć na kompa wszystkie mp3 płacąc za nie dowolną ilość groszy, uzyskując tym samym w zależności od wpłaconej kwoty procentowy udział w zyskach z przyszłej płyty zespołu, który po osiągnięciu w tym wypadku targetu 12.000 PLN zostaje zaproszony przez wytwórnię WWW.MEGATOTAL.PL na darmowe nagranie płyty w wybranym studio w Polsce + promocję.
Jestem przekonany, że chłopaki z CROWNE osiągną target już wkrótce, bo obecnie mają prawie 150 fanów inwestorów w tym serwisie i zebrane prawie 3.000 PLN, czyli 1/4 potrzebnej sumy.
W statystykach serwisu na kilka tysięcy zespołów plasują się już na pierwszej stronie (18 miejsce) działu: PO PROSTU NAJLEPSI ARTYŚCI, a cały czas utrzymują się na wysokich pozycjach w pierwszej 10 artystów w działach: NAJLEPSI W TYM TYGODNIU I NAJLEPSI W TYM MIESIĄCU.

:!: !!! UWAGA: Założenie konta w serwisie tejże społecznościowej wytwórni, (działającej już ponad 2 lata i faktycznie wydającej i promującej płyty) zajmuje dosłownie minutę (NA START DOSTAJE SIĘ 100 MEGAGROSZY DO INWESTYCJI ZA DARMO, a wpłaty na swoje konto do inwestowania można wykonywać z dowolnego miejsca na świecie za pomocą przelewu internetowego, paypal`a, serwisu dotpay, czy też poprzez wysłanie sms`a !!! :!:

Więcej info na temat działania serwisu znajdziecie na stronie głównej www.megatotal.pl, gdzie nawet jest krótki filmik na ten temat.

POLECAM WSZYSTKIM I ZACHĘCAM DO WSPARCIA POLSKO-JERSEY`OWSKIEGO ZESPOŁU, KTÓRY MA SZANSE ZDOBYĆ SZERSZY ROZGŁOS W OJCZYŹNIE!!!
Pozdrawiam Was Wszystkich i czekam na jakiekolwiek odpowiedzi!!!- Przemek

The Crowne Band.jpg
Crowne
Plik ściągnięto 14 raz(y) 54,48 KB

Ostatnio zmieniony przez Shami Sob Cze 12, 2010 5:36 pm, w całości zmieniany 3 razy  

Anka 

Wysłany: Nie Cze 13, 2010 5:37 pm   

Byłam na koncercie tego zespołu i rzeczywiście chłopaki super graja.
Polecam

Odpowiedz do tematu