kasia025 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 99
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 11:00 am PILNE walizka
witam poszukuje 2 rachunki na walizke najlepiej jak najwieksze nie wazna iedy byla kupiona linie lotnicze british airways zniszczylo mi doszczetnie 2 walizki a nie mam rachunku ztego obie byly pozyczone napisalam do nich list ale odpisali ze bez rachunku nic nie zrobia potzrebne mi sa tylko kopie prosezo pomoc 07700 700677
Nie wiem dlaczego chcą od ciebie rachunek, ja miałem podobną historię. Lecąc z Jersey do Polski przez Gatwick, zauważyłem po wylądowaniu na Gatwicku że walizka jest uszkodzona. Poszedłem do pobliskiego punktu - bodajże "baggage claim" i pokazałem tą walizkę pracownikowi, ten po obejrzeniu zaproponował wybranie z katalogu podobnej lub zwrot gotówki. Wybrałem walizkę z katalogu i po przyjeżdzie z Polski czekało na mnie awizo z informacją że do odebrania jest walizka u jednego z lokalnych kurierów. Byłem naprawdę bardzo zadowolony ze sposobu w jaki BA załatwiło tą sprawę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum