Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Peugeot 406 LX
Autor Wiadomość
dadi 

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 9:52 am   Peugeot 406 LX

Witam sprzedam Peugeota 406. Rocznik 1998, poj. 1,8, benzyna, 16V. Skrzynia manualna, wersja sportowa limitowana 150 kM. Kolor zielony metalic.
Wyposażenie: Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, 2 Poduszki powietrzne, Reflektory ksenonowe, Wspomaganie kierownicy.
Auto bezwypadkowe sprawne, przejechało bezproblemowo trasę wyspy-Polska już dwa razy. Wymienione kompletny rozrząd, kompletne hamulce przednie i tylne, przewody hamulcowe, komplet olejów i filtry, pasek od alternatora i w ramach profilaktyki uszczelka pod głowicą. Nowe opony letnie Dębica (przejechały jakieś 6 tyś km).

Ponieważ zależy mi na pilnej sprzedaży (wkrótce chcę wrócić do Polski), obniżam cenę, wciąż jednak do urwania
Cena 1000 funtów do negocjacji. Żeby nie było niespodzianek, w cenę nie jest wliczone radio.

Ponieważ auto trzeba przerejestrować na jersey-owskie numery, uprzedzam że jest to koszt ok 20 funtów.

Proszę o kontakt przez PW, niezwłocznie odpowiem.

040320092370.jpg
Plik ściągnięto 72 raz(y) 630,89 KB

Ostatnio zmieniony przez dadi Wto Kwi 14, 2009 2:19 pm, w całości zmieniany 3 razy  

jersey84

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 10:01 am   

a jaki przebieg..?

dadi 

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 5:37 pm   

123 tys mil (nie jak poprzednio napisałem 131, pomyliłem się)
Ostatnio zmieniony przez dadi Wto Kwi 14, 2009 10:17 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Rafal_D

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 10:08 pm   

Przerejestrowanie 24 funty, tablice 30 funtow i GST tez okolo 30 funtow...

dadi 

Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 10:02 am   

Faktycznie, wziąwszy pod uwagę że w aucie wszystko jest zrobione i nie trzeba do niego dokładać pod względem mechaniki, to wymienione przez Ciebie koszty każdego puszczą z torbami :shock: Tak to już jest że utrzymanie auta kosztuje, mnie sama mechanika kosztowała ok £600, opony blisko 900 zł + £50 za kupioną jeszcze na wyspach rezerwę, sprzęt nagłaśniający blisko £350... i też już raz musiałem płacić za przerejestrowanie. I nikt mnie do tego nie zmuszał, czasem po prostu trzeba ponieść koszty. Zwróć poza tym uwagę przyjacielu że cena jest do negocjacji, wszystko jest więc do ugadania. Jeśli zatem nie znasz moich intencji, nie wypowiadaj się skoro nie jesteś zainteresowany zakupem, bo tylko niepotrzebnie odstraszasz osoby które może by zainteresowane były.

Chciałbym jeszcze dodać że cena jest wywoławcza i nie oznacza że będę się jej ściśle trzymał, rozważę każdą waszą propozycję. Wkrótce chciałbym wrócić do Polski na stałe i to jest jedyny powód sprzedaży.
Ostatnio zmieniony przez dadi Pon Kwi 13, 2009 10:10 am, w całości zmieniany 1 raz  

Rafal_D

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 1:13 pm   

Alez ja nie mialem zamiaru psuc Ci opinii aniodstraszac potencjalnych kupcow.
Mialem kiedys watpliwa przyjemnosc sprzedawac samochod na blachach GSY i potencjalny kupiec niemalze zrezygnowal z zakupu, przez te wlasnie koszty...
Dodam, ze sprzedawalem samochod wart 6.000 funtow...
Zycze Ci powodzenia w sprzedazy!

Odpowiedz do tematu