|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
oszukany przez instruktora nauki jazdy!! |
| Autor |
Wiadomość |
Rybka 27
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 1:56 pm
|
|
|
| hmm bardzo zastanawiajace jest to co piszecie o szybkim zdawaniu testow.niewiem na czym to polega bo my raczej nie powiemy ze zdanie testow -NIC PROSTSZEGO!! z ksiazki sie nie uczymy (tzn moj chlopak wciaz zdaje )bo wiem jak to z regoly wyglada.po pierwsej stronie pewnie by nam sie odechcialo wogole do niej zagladac tymardziej ze po angielsku to czytanie ze zrozumieniem zabiera wiecej czasu. to co na plycie hmm jest tego mnostwo ale jak sie nie do konca rozumie pytanie to lektor objasnia oco w nim chodzi.mysle jednak ze plytka jest lepsza i niebardzo weze tym co pisza ze odrazu zdali.moze mieli poprostu szczescie. jest mnostwo przepisow nie tylko tych z wyspy pytania ktore wogole sie nie przydaja a odpowiedziec trzeba.dodam ze moj chlopak jezdzi tutaj na wyspie samochodem ale jak wiadomo teoria z praktyka nie jest rowna jak to we wszystkim w zyciu bywa.tak wiec niewiem jakie jest zlote lekarstwo na to zeby zdac testy moj facet wciaz zdaje bez powodzenia i pewnie skonczy sie na tym ze tu na wyspie bedzie jezdzil na probnych az nie wrocimy do polski a w polsce poem zrobi prawko.tak wiem wiem jak sie zdaje w polsce jest coraz gorzej ale za to testow mozna sie szybciej nauczyc bo na teorie to nie bardzo ma sie wplyw...ufff zdajemy wiec dalej |
|
|
|
 |
|
|
benek1981

Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 112 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 10:03 pm
|
|
|
| Rybka 27 napisał/a: | | hmm bardzo zastanawiajace jest to co piszecie o szybkim zdawaniu testow.niewiem na czym to polega bo my raczej nie powiemy ze zdanie testow -NIC PROSTSZEGO!! |
Witam. Nie mam IQ 200 ale moge powiedziec z reka na sercu, ze wszystko zdalem za pierwszym razem (oprocz pierwszych testow na samochod). Bylo to dawno temu i nawet nie chcialo mi sie zrobilc zadnych testow bo zalozylem, ze nie moga sie az tak bardzo roznic od polskich przepisow i za bedzie ok. No i bylem w duzym bledzie bo sie roznia i to bardzo. Jak w kazdym kraju rozwiazywanie testow polega na odkryciu toku myslenia autora a reszta to juz kwestia spostrzegawczosci i zrozumienia. A po tym juz idzie jak po masle hehehee.
| Rybka 27 napisał/a: | | ...... tak wiec niewiem jakie jest zlote lekarstwo na to zeby zdac testy moj facet wciaz zdaje bez powodzenia ..... |
czytac, tlumaczyc i rozwiazywac x do skutku ....... czyli
TESTY, TESTY, TESTY, TESTY, TESTY !!!!!!!!!! |
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete |
|
|
|
 |
Rybka 27
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 4:34 pm
|
|
|
| co do nauki to tak tyle to ja tez niestety wiem tylko moj facet jakos malo wytrwaly w nauce jest zwlaszcza w obcym jezyku..pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
poniu
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 9:18 pm
|
|
|
minął rok............czy wam nie wstyd ciągnąć ten wątek oszukanych przez instruktora....?
ja bym zrobił rachunek sumienia na waszym miejscu. |
_________________ siła płynie z luzu. |
|
|
|
 |
Rybka 27
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 2:14 pm
|
|
|
| hmm poniu oco Ci chodzi???ten ktory oszukal pewnie nadal to robi a dyskusja ostatnio byla raczej na temat jak zdac testy jesli nie zauwazyles.no i tak poztym to nadal zdajemy te testy;];]pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• dochodzenie odszkodowań • okna aluminiowe • badanie OCT siatkówki • room renting cracow • klimatyzacja Poznań | |
|