|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
ORTODONCJA NA JERSEY... |
| Autor |
Wiadomość |
Bedzio
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 1:36 am
|
|
|
| Dajcie mi namiar na jakiegos polaka/polke dentystke bo wiem ze jest taka na Jersey a jak nie to chociaż do jakiegos gabinetu dentystycznego. I prosze nie piscie mi ze lepiej poleciec do Polski bo nie moge a sprawa jest poważna.Bardzo pilne.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 8:33 am
|
|
|
hej, ja bylam u kilku, ze znajomymi do tlumaczenia i jeden wydawal mi sie mniej wiecej rozsadny... Dr Bob Pangali , na 1 Burrard Str. Numer znajdziesz w ksiazce tel. pod 'dentists' na P oczywiscie.... Ale oni wszyscy byli jacy s dziiiiwni... i dziiiiwne rzeczy opowiadali.... Nie podobalo mi sie. |
|
|
|
 |
Bedzio
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 3:06 pm
|
|
|
| Byłem już u dentysty Polaka był całkiem spoko. Jak ktos bedzie chciał to podam numer:) |
|
|
|
 |
|
|
matilda
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 11:34 am numer polskiego dentysty? :)
|
|
|
Czesc, no wiec czy moglbys podac mi ten numer please? Niespodziewanie, teraz ja mam problem i nie ma szans zebym koczyla do Polski.... a wolalabym gadac z Polakiem to skomplikowane zagadnienie medyczne :-/ .
Kto mi polecil innego dentyste, ktory liczy sobie za godzine pracy £240! Co za cudaki! Jak mozna liczyc za czas spedzony na fotelu dentystycznym!!??!!
Dzieki.. |
|
|
|
 |
Bedzio
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 4:21 pm
|
|
|
Ten dentysta jest koło St James gabinet nazywa sie @smile a dentysta ma na imie Damian i jest całkiem wporządku.Numer 745467
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 5:21 pm
|
|
|
Super, dzieki! Zadzwonie tam. Nie moge sie doczekac.... ;/ |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• pieczątki warszawa • zakład pogrzebowy morąg • noclegi kotlina kłodzka • dentysta kraków • szkolenia sprzedaź | |
|