Wysłany: Sob Sie 30, 2008 12:13 am Operatorzy telefoniczni i Vodafone z UK
Mieszkam w UK i mam kontrakt w Vodafonie. Czy na Guernsey dziala ta siec, w sensie czy to juz bedzie roaming, czy normalnie w ramach kontraktu?
Jakie sieci dzialaja na wyspie?
Chcialbym wkrotce przyjechac na Guernsey i pomieszkac troche i popracowac, odpoczac od zgielku Anglii... Chyba dobre miejsce na odpoczynek i skupienie sie na sobie?
Hmmm co do Vodafona to jest na wyspie natomiast raczej będzie to roming ponieważ tu nazywa sie to Aritel Vodafone ja mam neta z Vodafona i musze wybierać włąsnie Aritela łącząc sie bo gdy wybiore angielskiego Vodafona to nic z tego ale sądzę że jeśli przejdziesz się do salonu vodafona i pogadasz z sprzedawcami to jakos ci pomogą swoją drogą bylęm tam kilka razy mialęm problemy z moją kartą sim i muszę przyznać ze jestem pozytywnie zaskoczony bo chodz to anglicy i mają wszystko gdzieś to trzeba przyznać ze sie postarali .. Co do odpoczynku radzę przemyśleć decyzję wcale nie jest tak różowo ale też nie jest najgorzej ale warto sprobować moze bedziesz czł lsie tu dobrze czego ci życzę pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum