|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
nuda wyspy |
| Autor |
Wiadomość |
jemsik6
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 12:00 pm nuda wyspy
|
|
|
| witam wszystkich, może by tak rozruszał tą wyspę?? patrze na fotki i widzę że wcześniej coś się tu działo a teraz cisza i spokój, może zrobiło by się jakąś wielką bibe polaków na wyspie, co wy na to?? |
|
|
|
 |
|
|
benek1981

Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 112 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 1:29 am
|
|
|
Heja. Ja na to jak na lato lecz wiem, ze bedzie ciezko gdyz kazdy woli balowac we wlasych gronach znajomych
Jakby co to jestem gotow na propozycje
Pozdrawiam |
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete |
|
|
|
 |
jemsik6
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 1:42 am
|
|
|
no to jest nas dwoje, dołączy ktoś jeszcze??? |
|
|
|
 |
|
|
Jack_Daniels7
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 11:18 am
|
|
|
Śiemka .i Ja się też chętnie przyłącze , choć niestety muszę potwierdzić słowa benka 1981. W ubiegłym roku z tego co pamięta też padło to hasło. Powodzenia . [/b] |
|
|
|
 |
jemsik6
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 7:51 pm
|
|
|
a więc werbować ludzi, czym więcej tym lepiej, jak już nas bedzie sporo to zrobimy ankiete na dzien i miejsce spotkania |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• klimatyzacja Poznań • noclegi w krakowie • zaćma leczenie • elektrownia jądrowa • szkolenia zamkniete | |
|