|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
NIEPRAWDZIWE FRYZJERKI NA JERSEY!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
sasi

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 4:32 pm
|
|
|
| No co tu dużo gadać, porażka... Ale skoro tej Pani nie ma już na wyspie to szkoda sobie tylko języka strzępić. Co innego ostrzeganie przed jej partactwem, a co innego obgadywanie za plecami . Sam wątek uważam za dość pożyteczny, może inni "'fachowcy" od wszystkiego i niczego pomyślą dwa razy zanim się ogłoszą na tym forum. |
|
|
|
 |
|
|
o90
|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 9:03 pm
|
|
|
super ! mój ulubiony wątek na forum nie umarł !
podobno można złapać swińska grype przez trwałą ondulacje.
|
|
|
|
 |
sasi

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 9:13 pm
|
|
|
| No to o90 pomyliłeś fora z tą świńską grypą. Ten temat jest pod tytułem "GRYPA" i radzę się tam udać, może tam będą zainteresowani twoimi postami , nie na temat. Bo my panu już dziękujemy... |
|
|
|
 |
|
|
o90
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 10:32 pm
|
|
|
sasi Twoje podejscie zabije ten pasjonujący wątek. Otwierałem dla niego forum. |
|
|
|
 |
sasi

|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 1:11 pm
|
|
|
Może jakoś to przeżyjesz, zawsze zostaje Ci temat GRYPA. |
| Ostatnio zmieniony przez sasi Wto Maj 05, 2009 4:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• drzwi ppoź • organizacja szkoleń • zaćma • systemy wystawiennicze • szkolenia podatki | |
|