|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Nie wybacze ci, Polsko. |
| Autor |
Wiadomość |
skaut
Site Admin

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 7:54 pm Nie wybacze ci, Polsko.
|
|
|
| ... |
|
|
|
 |
|
|
poniu
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 9:44 pm MOJE PIĘĆ GROSZY
|
|
|
| ja to chyba jesli mam jakis żal to tylko do siebie samego... za swoja nieudolność w naszym trudnym kraju, może za lenistwo, moze za obarczanie wszystkich innych oprócz siebie samego za swoje niepowodzenia.. przeciez tu do cholery jest o wiele trudniej..i idzie mi całkiem nieźle.... a tam rodzina, przyjaciele - jakoś dają radę..gratuluje im z całego serca...i powiem że dopiero teraz zrozumiałem i doceniłem to czego nie mam a miałem cały czas w zasięgu ręki........boże jak ja sie ciesze że mam tu swoja druga połówkę..... tu tez jest wspaniale...pomimo wielu niedogodności..... |
_________________ siła płynie z luzu. |
|
|
|
 |
Rafal_D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Posty: 234 Skąd: Najstarsze miasto w Polsce
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 3:05 pm Re: MOJE PIĘĆ GROSZY
|
|
|
| poniu napisał/a: | | ja to chyba jesli mam jakis żal to tylko do siebie samego... za swoja nieudolność w naszym trudnym kraju, może za lenistwo, moze za obarczanie wszystkich innych oprócz siebie samego za swoje niepowodzenia.. przeciez tu do cholery jest o wiele trudniej..i idzie mi całkiem nieźle.... a tam rodzina, przyjaciele - jakoś dają radę..gratuluje im z całego serca...i powiem że dopiero teraz zrozumiałem i doceniłem to czego nie mam a miałem cały czas w zasięgu ręki........boże jak ja sie ciesze że mam tu swoja druga połówkę..... tu tez jest wspaniale...pomimo wielu niedogodności..... |
Nic dodac,nic ujac... |
|
|
|
 |
|
|
anyol
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:01 pm
|
|
|
| nie wiecie???!!! bedac na wyspie przez rok wraz z zona odlozylismy 50000zl na polskim kacie i mamy tutaj w angielskim banku 10000funtow i wcale specjalnie nie oszczedzamy. ja pracuje na budowie (jako zwykly pomocnik od lopaty!!!) a zona albo jakies hotele albo sklepy. czy to mozliwe w polsce... a ceny za zywnosc sa takie same jak tu. chcialbym wrucic do polski i otwozyc jakas firme ale przeciez oni zaraz sie upomna o podatki... i po firmie a pewnie musial bym wracac tu ponownie zeby odrobic dlugi jak wiekszosc polakow ktora tu przyjechala. |
|
|
|
 |
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 12:36 am
|
|
|
| anyol napisał/a: | | (...) wraz z zona odlozylismy 50000zl na polskim koncie i mamy tutaj w angielskim banku 10000funtow (...) |
No to po co wyjezdzac?
Zainwestujcie kase, w tym tempie w ciagu 6-8 lat bedziecie miec lekko ponad milion PLN, a wtedy juz mozna kombinowac i zyc nie pracujac. A wlasciwie: robiac to co sie lubi. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• bagaźniki • kosmetyki Barry M • obuwie robocze • OBUWIE ROBOCZE • sprzedaź węgla | |
|