|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
nauczycielka |
| Autor |
Wiadomość |
Grace
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 1:36 pm nauczycielka
|
|
|
Czesc, jak wiekszosc szukam oczywiscie pracy. Chcialabym pracowac w jakiejs tutejszej szkole podstawowej lub przedszkolu.Mam kilkunastoletnie doswiadczenie i moja specjalizacja jest nauczanie poczatkowe. Posiadam tez kwalifikacje do pracy z dziecmi i osobami niepelnosprawnymi .Ostatnio zajmowalam sie dziewczynka z gleboka niepelnosprawnoscia.
Moze jest ktos, kto wie co trzeba zrobic i do kogo zwrocic sie o pomoc , jakie warunki musze spelniac, aby tam pracowac.
Na wyspie będe ponad rok.
Bardzo dziekuje. |
|
|
|
 |
|
|
sasi

|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 4:05 pm
|
|
|
| Z tego co wiem do takiej pracy trzeba mieć 5 lat rezydencji na wyspie. Ale życzę powodzenia. |
|
|
|
 |
bigbird
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 5:03 pm
|
|
|
Znalezione na www.gov.je. Mozesz sprobowac napisac do tej babki, opisz swoje doswiadczenie i napisz ze szukasz pracy tutaj, czy moze maja jakis wakat w ktorym twoje umiejetnosci, wiedza i doswiadczenie bylyby uzyteczne.
Madeleine Davies
Head of Staff Services
Staff Services Section
Department for Education, Sport and Culture
PO Box 142
Highlands Campus
Jersey
JE4 8QJ
Telephone: (01534) 449303
Facsimile: (01534) 449445
tak jak moja poprzedniczka zauwazyla, z reguly trzeba miec 5 lat rezydencji, ale jak ich przycisnie i nie maja nikogo to potrafia przepisy ominac. powodzenia |
|
|
|
 |
|
|
Grace
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 6:44 pm
|
|
|
Bardzo dziękuję dziewczyny :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• zabawki edukacyjne • okna plastikowe • szkolenia dla firm • fontanny • agencja reklamowa katowice | |
|