|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
mleko dla niemowlat |
| Autor |
Wiadomość |
evita

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 26 Mar 2007 Posty: 150 Skąd: warszawa
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 6:33 pm mleko dla niemowlat
|
|
|
kochane polskie mamy
jezeli ktoras z was zainteresowana mlekiem NAN1 H.A hypoalergicznym dla swojej pociechy w cenie polskiej prosze o kontakt , chetnie sie podziele
http://www.aptekaotc.pl/p...1__-_400_g.html cena jerseyowska to 10.60 |
|
|
|
 |
|
|
BlackMamba

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 140 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 7:46 am
|
|
|
| Może to nie na temat ale co zrobić, żeby moja mała jadła zupki ;-(. Próbowałam już wszystkiego, miksowanie, z butelki, z talerzyka....nic nie działa. Czuje warzywa na odległość. Nawet w kawałkach poukładane w różne stwory ją nie interesują. Rzuca łyżką i ucieka. Nie zmuszam jej, ale nie mam już pomysłu. |
|
|
|
 |
evita

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 26 Mar 2007 Posty: 150 Skąd: warszawa
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 8:11 am
|
|
|
no nie jestem expertm jeszcze ale jak nie chce to nie ma co jej zmuszac bo moze byc gorzej , a moze ( to okrutne) sprobuj ja przytrzymac bez jedzenia np, po spaniu dluzej , albo moze troszke doprawic sola bo te papki sa bez smaku :neutral: pojecia nie mam , ani doswiadczenia , ja na etapie mleka jestem dopiero |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• agencja interaktywna gliwice • astygmatyzm soczewki • elektrownia atomowa • znakowanie • przewozy osób | |
|