|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Meble z IKEA - jak, kto, gdzie, kiedy, za ile? |
| Autor |
Wiadomość |
Marceli
Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 229 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 1:05 pm Meble z IKEA - jak, kto, gdzie, kiedy, za ile?
|
|
|
Wiem, że ktoś wozi meble z Francji z IKEA, macie może jakieś namiary? Słyszałem, że oglaszają sie co jakiś czas w JEP, ale nie znalazlem. Może ktoś z was wie, prosze o info.
Dzieki. |
_________________ Pomogłem? Nie krępuj się, wciśnij "Pomógł". |
|
|
|
 |
|
|
Jack_Daniels7
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 3:27 am
|
|
|
siema podaje ci dwa namiary ktore znalazlem ,ale nie znam szczegolow. Pierwszy to 07797724994 , drugi to 07829992222.hejka |
|
|
|
 |
Prince Polo
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 9:47 am Re: Meble z IKEA - jak, kto, gdzie, kiedy, za ile?
|
|
|
| Marceli napisał/a: | Wiem, że ktoś wozi meble z Francji z IKEA, macie może jakieś namiary? Słyszałem, że oglaszają sie co jakiś czas w JEP, ale nie znalazlem. Może ktoś z was wie, prosze o info.
Dzieki. |
Ci co się ogłaszali, to chyba zaprzestali przywozić z powodu małego zainteresowania. Niedawno dziewczyna zadała to pytanie, podałem jej namiary i nici z tego.
http://jersey.info.pl/for...45c21b4d1843476
Może lepiej samemu zorganizować transport i odliczyć VAT od zakupu, zawsze to wyjdzie taniej. |
|
|
|
 |
|
|
TORI
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 6:37 pm like a shop
|
|
|
| podaje link www.likeashop.com gosciu jezdzi co jakis czas i pobiera 40% od ceny zakupu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• zabawki edukacyjne • biologiczne oczyszczalnie ścieków • okna aluminiowe • ODZIEŹ BHP • Obróbka skrawaniem | |
|