|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Ktora agencja mieszkaniowa? |
| Autor |
Wiadomość |
hkate
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:41 am Ktora agencja mieszkaniowa?
|
|
|
czesc,
czy mozecie polecic jakies agencje mieszkanionwe oprocz tych ponizej, gdzie jestem juz zarejestrowana:
Accommodation Centre (kolo kosciola)
Connections (Vine St)
Keys-gdzie jest olewka na maxa
First Choice
dzieki |
|
|
|
 |
|
|
Shami
Wiek: 29 Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 36 Skąd: Zielona Góra/ Jersey (dawniej)
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 8:52 pm
|
|
|
Polecam agencję MOORE. Wynająłem przez nich nowoczesne studio flat w mieście z którego jestem bardzo zadowolony. Własna osobna i dobrze wyposażona kuchnia i łazienka, 140 funtów tygodniowego rentu, niskie rachunki za prąd, spokojna okolica przy morzu (bez śladu pleśni) i bezproblemowy właściciel. Pewnie można różnie trafic, ale rozmawiając z Landlordem powiedział, że wynajmuje mieszkania tylko przez tą agencję, bo zawsze znajdują mu dobrych ludzi:) Byłem u nich w listopadzie zeszłego roku i w tym samym czasie jakaś Polka też brała u nich mieszkanie, więc jest to jakaś mała przesłanka, że mają tanio i dobrze.
Oto link do ich strony internetowej: http://www.mooreproperties.co.uk/ (w dziale Contact Us są ich dane kontaktowe oraz mapka z adresem)
Najlepiej iśc osobiście, bo z ofertami na necie różnie może byc.
Powodzenia!
P.s. Żeby było jasne-nie pracuję dla nich i nie czerpię żadnych korzyści z tej wypowiedzi heh |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• kosmetyki Barry M • szkolenia finansowe • okna • okna PCV • klimatyzacja | |
|