Mógłby mi ktoś napisać jak tu wygląda kwestia wzięcia kredytu???Pracuje na full time i mam konto w Lloyds wie ktoś może jak to wygląda co trzeba zrobić żeby dostać kredyt w tym banku???Z góry dziękuje za odpowiedz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 112 Skąd: Mielec
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 11:35 am
Heja.
Bardzo prosto. Jezeli masz stale zarobki i jestes kilka lat na wyspie to nie powinno byc problemow. Idziesz z paszportem (i chyba tyle dok) i prosisz o rozmowe o pozyczke. Pani umawia na dzien i godzine. Idzie sie pozniej do gory do pokoiku i pani wszystko juz powie i wytlumaczy.
Dodam tylko, ze im mniejsza pozyczka tym wieksze oprocentowanie roczne. Ponizej 5000 to ok 12.5%, powyzej 5000 ok 10%, a o ile pamietam powyzej 10000 to bylo 7-8%.
Niestety nie moge zareczyc czy cos sie pozmienialo gdyz mialem pozyczke troche przed calym tym kryzysem. Teraz to moglo sie wszysko obrocic do gory nogami
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete
Ostatnio zmieniony przez benek1981 Czw Lut 19, 2009 11:36 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum