Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 11:27 am Konsulat Polski na Jersey
Prosze moze ktos z Was potrafi mi powiedziec:
Czy pracownicy konsulatu RP w S.Helier mowia po polsku?
Czy trzeba sie umawiac na wizyte, czy mozna tam zajsc z marszu?
Czy w tym konsulacie moga mi zaswiadczyc o wiarygodnosci mojego podpisu na dokumencie upowazniajacym moja siostre do pewnych finansowych dzialan w Polsce w moim imieniu?
A jesli nie to gdzie moge dostac potwierdzenie wiarygodnosci mojego podpisu na dokumencie?i czy ten dokument moze byc zredagowany w jezyku Polskim czy musi byc w jezyku angieskim?
jaki konsulat mielismy konsula ale go odwolano gdyz podobno jest tu nie potrzebny wiec w twojej sprawie moge ci poradzic o udanie sie do konsulatu RP DO LONDYNU pozdrawiam i zycze powodzenia
cichociemna Pomogła: 2 razy Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 51 Skąd: St Helier
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 9:52 pm
Dokladnie Niestety nie ma konsulatu na Jersey i musimy latac do Londynu zalatwiac sprawy ...
a nawet jesli by jeszcze byl to stwierdzenie podpisu to koszt 35 funtow.umawiac sie mozna ale nie znaczy ze sie takie spotkanie odbedzie a o rozmowie po polsku mozna zapomniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum