Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Koniec darmowych przelewow w NatWest?????????
Autor Wiadomość
maslo 

Wysłany: Sro Mar 24, 2010 11:24 am   Koniec darmowych przelewow w NatWest?????????

Witam, dostałem niedawno list z NatWest, ze zamykają mi konto Welcome. Miałem tam darmowe przelewy do PKO BP, a teraz od mają mam za wszystko płacić. Czy ktoś też dostał taki list? A miało być tak pieknie!

Turek 

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 8:37 pm   

Ja przyznam szczerze dowiadywałem się w tej sprawie jak byłem w Polsce w zeszłym roku w maju i babka w PKO BP poinformowała mnie, że już wtedy to było nie aktualne bo zerwali umowę z NATWEST :)

maslo 

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 12:17 pm   .

A korzystal ktos z firmy england.pl ?? Tam tez podobno przelewy za darmo..

Marceli 

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 4:23 pm   

ZA DARMO nie ma nic

Turek 

Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 4:37 pm   Re: .

maslo napisał/a:
A korzystal ktos z firmy england.pl ?? Tam tez podobno przelewy za darmo..

Korzystałem kilkakrotnie :) Generalnie dobra sprawa - za pierwszy przelew nie płaciłem opłaty dodatkowej bo poleciłem kolejną osobę !!! Za następne również nic bo korzystam już z oferty 3xTAK...

Pieniążki bezproblemowo przelewam z konta i tego samego dnia są na koncie złotówkowym... Jedyny minus to, że kurs jest o około 5gr mniejszy - no ale coś za coś :)

Polecam :ok:

Marceli napisał/a:
ZA DARMO nie ma nic

Za darmo to można jedynie dostać wpier.... - jak to się w naszym pięknym kraju mawiało :) :threaten: :shooting:

Pozdro...

idgie 

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 7:06 am   Re: Koniec darmowych przelewow w NatWest?????????

maslo napisał/a:
Witam, dostałem niedawno list z NatWest, ze zamykają mi konto Welcome. Miałem tam darmowe przelewy do PKO BP, a teraz od mają mam za wszystko płacić. Czy ktoś też dostał taki list? A miało być tak pieknie!

Jesli chodzi o przelewy ja wymyslilam ciekawy sposob i korzystam z niego juz 2 lata,mianowicie:zalozylam 2 konto w Lloydsie i poslalam karte mamie:) Kiedy potrzebuje poslac pieniadze,niezaleznie od kwoty jaka wybiera, za skorzystanie z visa w Polsce place 2.05£. Ja przelewam na drugie konto funty a 5 min pozniej mama moze juz wybrac z kazdego bankomatu w polsce . Poza tym moze placic w sklepach bez dodatkowych oplat. I jest Pieknie. Nie ma czekania,wszystko pod kontrola dzieki internet acces z domu. Polecam!

Odpowiedz do tematu