Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Klub z muzyką Rockową albo Jazzową
Autor Wiadomość
Paweł

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 2:30 am   Klub z muzyką Rockową albo Jazzową

Witam wszystkich Dżersejowiczów ( ;-) ). Siedzę tutaj już ponad miesiąc i nie spotkałem klubu z normalną muzyką. Jeśli ktoś jest zorientowny, gdzie jest miejsce, gdzie można posłuchać Johna Zorna, Herbi Hancoca albo Johna Coltraina-proszę o info. Rozumiejąc, że lapidarne jak na tą prowincjonalną wyspinę upodobania nie znajdą zrozumienia u pospulstwa może ktoś jednak mi powie, gdzie chociażby można posłuchać dobrego rocka. Czy wszystko tu jest tak płytkie jak przybrzeżne dno po odpływie?! Błagam o pomoc!!!!!!!!

kingdom.je

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 5:07 pm   

Witaj, dobra duszo. Jakos przez czas jaki tu jestem nie udało mi się wejśc do klubu gdzie graliby akurat Muzykę. Nie bez kozery przez duże M. Przez około 1000 dni i wieczorów nie dane mi było posłuchac jazz albo dobrego bluesa. Zawsze posiłkowałem się swoimi zbiorami a jak wiadomo to nie to, co na żywo w klubie ze znajomymi ( takimi co to Muzyki słuchaja ) wymienic spostrzeżenia. Ciekawe czy kto kolwiek i kiedykolwiek wpadnie na taki pomysł aby otworzyc klub jazzowy. Ja się pisze na stałego bywalca.Pozdro.

o90

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 9:30 pm   

lacze sie w bolu. W blue note pojawiala sie czasem muzyka, ale poza tym miejscem
bol placz i zgrzytanie zebow.
ja wlaczam grajka, sluchawki na uszy i do pubu. moze dziwnie, ale jaka muzyka !

younglord 

Wysłany: Pią Gru 26, 2008 6:25 pm   na mnie też możecie liczyć

no to jestem czwarty na liście,też lubie jazz ale jakoś tutaj go nigdy nigdzie nie słyszałem :(

Odpowiedz do tematu