|
jestem fryzjerka;) |
| Autor |
Wiadomość |
aola
|
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 6:47 pm jestem fryzjerka;)
|
|
|
Cześć dziewczyny:)!Mam super ogłoszenie dla Was wszystkich zainteresowanych!
Jestem fryzjerką z zawodu. Niedawno przyjechalam na Jersey i oferuje wszystkim Polkom strzyzenie, farbowanie, modelowanie itp... po duzo nizszych cenach niz w salonie!
Oto cennik:
Podcinanie koncowek-proste Ł15
Farbowanie (dlugie) Ł25
Farbowanie (krotkie)/odrosty Ł20
T-Bar- farba (dlugie) Ł30
T-Bar- farba (krotkie) Ł25
Pasemka- farba (dlugie) Ł40
Pasemka- farba (krotkie) Ł35
Prostowanie (krótkie) Ł07
Prostowanie (dlugie) Ł10
Modelowanie (krótkie) Ł15
Oferta wazna tylko dla osob mieszkajacych w miescie lub okolicach.
Klient jest proszony o zakupienie farby we wlasnym zakresie.
Z gory wielkie dzieki i mam nadzieje ze do zobaczenia niebawem!:)
Pozdrawiam
Ola
07700358961
Oferta wazna do 20.08.2011r |
| Ostatnio zmieniony przez aola Pią Sie 05, 2011 1:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Monika111
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 1:34 pm Re: jestem fryzjerka;)
|
|
|
| Jesli jestes fryzjerka to czemu nie masz swoich farb takich jak uzywa sie w salonach ,jestes chyba kolejna kiczowata fryzjerka ktora naciaga polakow na wyspie aby tylko zarobic ,osobiscie wole isc do salonu wiem ze zrobia mi dobrze włosy i nie jest w cale tak drogo na tutejsze zarobki. |
_________________ Monika |
|
|
|
 |
aola
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 4:32 pm
|
|
|
Dzieki za szczery, chodz prymitywny komentarz. Szkoda tylko ze wyrazasz swoja opinie na temat kogos kogo w zyciu nie spotkalas. Jesli uwazasz ze ceny w salonach nie sa za drogie to nie ma sprawy, jest OK. Nikogo na sile nie naciagam ani nie zmuszam do swoich uslug. Jesli ktos potrzebuje rady co do koloru, nie ma sprawy mozemy razem kupic.
Tak jak piszesz my wszyscy ciezko pracujemy. Dlatego moje ceny sa nizsze niz w salonie by pomoc tym, ktorzy licza kase w przeciwienstwie do Ciebie.
Pozatym, nikt nikogo nie oszukuje – wyspa jest zbyt mala i takie wiesci zbyt szybko by sie rozeszly.
Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez aola Sob Lip 16, 2011 5:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
!!!!Ola!!!!
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 10:34 am :)
|
|
|
Wieszz Olu tutaj pewnie chodzilo o to ,ze nie kupisz tutaj profesjonalnych farb ,a przewaznie po to sie chodzi do fryzjera (jesli ktos idzie farbe nalozyc) bo tak to szczerze juz wiekszosc kobiet ktore maja sobie isc kupic farbe to kupuja i robia sobie same np : ja , po co mam kupic farbe za 5 czy 6 funtow i isc nalozyc do fryzjerki za 20 . Farby dostepne tutaj sa inne niz do profesjonalnego uzytku .
A jesli chodzi o obcinanie itp to powinna sie wypowiedziec osoba ktora skorzystala z uslug u Ciebie:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Laguna_19
LAGUNA_19
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 9:17 pm POPIERAM
|
|
|
| jesli oferujesz takie uslugi to w cene tez powinna byc wliczona farba a nie jeszce trzeba dodatkowo kupowac farby,po to sie chodzi wlasnie do fryzjera zeby nie stac w sklepie i szukac odpowiedniej farby dla siebie!!! |
| Ostatnio zmieniony przez Laguna_19 Wto Wrz 20, 2011 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
aola
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 10:36 am
|
|
|
właśnie dlatego jest taniej, bo farba jest nie wliczona heh...
a ogłoszenie bylo aktualne tylko dla chcących:) pozdrawiam Laguna_19:) |
| Ostatnio zmieniony przez aola Czw Wrz 22, 2011 10:37 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
LK
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Paź 2010 Posty: 63
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 9:28 pm
|
|
|
Bez przesady jadowite panie, oferta jest dobra nawet bez wliczania farby!!! Ja sobie moge farbe kupic, ale sama pasemek nie zrobie. |
| Ostatnio zmieniony przez LK Czw Wrz 22, 2011 9:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeberka530
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 9:37 pm t bar?
|
|
|
| chcialabym zapytac-co to jest t-bar ??? |
|
|
|
 |
mimozaje
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 16 Maj 2010 Posty: 16
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 10:41 pm
|
|
|
troche cie fantazja poniosla z tymi cenami... chyba bardziej wygorowanych na wyspie nie widzialam :O 30 placilam u dobrego polskiego fryzjera za obciecie i balejaz trzykolorowy bez kupowania farb ale moze bedziesz miala chetnych |
|
|
|
 |
|
|
flu
flu
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 1:45 pm
|
|
|
| mimozaje napisał/a: | troche cie fantazja poniosla z tymi cenami... chyba bardziej wygorowanych na wyspie nie widzialam :O 30 placilam u dobrego polskiego fryzjera za obciecie i balejaz trzykolorowy bez kupowania farb ale moze bedziesz miala chetnych |
Czy moge prosic o kontakt do tego fryzjera ?? : |
_________________ Niemozliwe jest mozliwe |
|
|
|
 |
|
|