|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Inter -Milan 2 kwietnia |
| Autor |
Wiadomość |
szpulasty
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 12:32 pm Inter -Milan 2 kwietnia
|
|
|
Witam wszystkich!data 2 kwietnia nieuchronnie nadchodzi wielkimi krokami,czyli derby mediolanu,jeden z najważniejszych dni w roku dla mnie,dlatego też szukam kogoś(z racji tego iż jestem tu stosunkowo nowy i nieznam wielu osob) kto tak jak ja pała miłościa do jednego z w/w klubów i miałby ochote sie wybrać gdzieś do pubu w sobote aby obejrzeć ten jakze ważny mecz,szczerze nawet niewiem gdzie by to miało być,ale nieprzegapiłem żadych derbów od 7 lat i teraz też nie mam zamiaru:-)oczywiście jakby zebrało się wieksze grono jeszcze lepiej,niechodzi mi o zalanie pały tylko o czysto piłkarski wieczór,pozdrawiam Krystian
p.s kibic Interu
wsumie fajnie by było oglądnąć męcz z fanem milanu,przynajmniej ktos wyjdzie z pubu szcześliwy,aczkolwiek nieliczyłbym aby milan coś zdziałał
[ Dodano: Nie Mar 27, 2011 5:26 pm ]
naprawde nikt tu nie jest fanem Serie A? ponawiam zaproszenie....do meczu zostało 6 dni |
| Ostatnio zmieniony przez szpulasty Pon Mar 21, 2011 12:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• bramy skrzydłowe • maszyny do drewna • przyjęcia weselne • projektowanie stron katowice • centrale wentylacyjne | |
|