|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
gratulacje |
| Autor |
Wiadomość |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 1:55 am
|
|
|
| No to ja tak w poczatkowym temacie.Uffff,w koncu,jechalem tu z eska i porazka,nigdy wiecej wojny hehehe,czy wiecie ze ten koles ktory chucznie nazywal sie kierowca smial sie z francuza na promie,nie wspomne juz o komforcie jazdy w busiku,dodatkowo na przdnim siedzeniu.Pozdrowionka |
|
|
|
 |
|
|
Wiedźma
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 9:37 pm
|
|
|
What? Me nao comprende... Nawet nie rozumiem czy to dobry czy zly komentarz! |
| Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Nie Paź 25, 2009 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 10:50 pm
|
|
|
| Allora,forse é arrivata ora per comprendere.Ktos sie chyba pogubil w temacie,facet pisal o biurze podrozy,wiec i ja o tym,malo mnie interesuje czy ktos ma problemy z pisownia czy tez nie,gdyby kazdy z nas pilnowal swojego wlasnego podworka ten swiat napewno bylby troche milszym i ciekawym miejscem do zycia. |
|
|
|
 |
|
|
Wiedźma
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 7:16 pm
|
|
|
Ja po portugalskiemu a ty do mnie po wloskiemu? Poddaje sie!
Wiem ze o przewozniku pisales ale nie wiem CO! ( to moze napisz po wlosku! ) |
|
|
|
 |
canicattinese
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 11:45 am
|
|
|
| Mowilem o jakosci uslug i kulturze kierowcow,wiesz wioza Cie w jakiejs furgonetce scisnieta jak sardynke w puszce,obsluga chamska do bolu,a wiec jak wspominalem wczesniej,kiedy bylismy na promie z St Malo na Jersey facet kpil sobie na caly glos z jakiegos francuskiego punka,liczyl te swoje marne eurosy w taki sposob zeby widzieli to wszyscy ,nie chce mi sie tu mowic o wszystkim co sie dzialo,no i wogole wies tanczy i spiewa,hahaha,sorry ze tak napredce ale pisze tego posta w biegu.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wiedźma
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 9:38 pm
|
|
|
Znaczy sie nie ma dobrych przewoznikow... ? |
|
|
|
 |
|
|
poland
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 12:13 pm
|
|
|
są firma skorpion tanio szybko i rzetelnie maja niskie ceny jest to mila i fachowa obsługa wiec polecam od ponad pól roku jeżdżę z nimi i jestem zadowolony wiec polecam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• klimatyzatory • wypadki w pracy • tworzenie stron sosnowiec • zaćma operacja • domy drewniane | |
|