|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Gdzie sie podziac z 3 latką w deszcz ? |
| Autor |
Wiadomość |
Slawek
Slawek
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 49 Skąd: Legionowo/St. Helier
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 8:59 am Gdzie sie podziac z 3 latką w deszcz ?
|
|
|
Czy są na Jersey jakieś fajne miejsca pod dachem gdzie można pójść w z trzyletnim dzieckiem podczas kiedy pada i wieje ?
Najlepiej otwarte w soboty i w niedzielę, ale interesuje mnie każdy namiar.
O jednym wiem - Playground w Fort Regent. Są jakieś inne, niekonieczne "małpie gaje" ?
Pozdrawiam
Sławek |
|
|
|
 |
|
|
cichociemna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 49 Skąd: St Helier
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 9:08 pm
|
|
|
Ja bym proponowala basen Moja chrześnica ma 1,5 roku i uwielbia plywac w "koleczku" |
|
|
|
 |
BlackMamba

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 140 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:04 pm
|
|
|
| Ja też polecam basen, najlepiej rano ok. 9 bo jest najmniej ludzi i dużo miejsca do zabawy |
|
|
|
 |
|
|
Slawek
Slawek
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 49 Skąd: Legionowo/St. Helier
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 8:33 pm
|
|
|
Dzięki wszystkim,
Basen (AquaSplash) zwiedziliśmy dziś i jest OK. (Chyba dla mnie nawet bardziej niż dla mojej córy )
A jakieś inne propozycje ?
Pozdrawiam,
Sławek |
| Ostatnio zmieniony przez Slawek Sob Wrz 13, 2008 8:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
BlackMamba

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 140 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 8:48 pm
|
|
|
No i to by było na tyle co oferuje ta wyspa dzieciakom w pochmurne dni....mam podobny problem, bardzo fajny jest zamek w Gorey, ale dla trzylatka to moze być nudne, poza tym Aquarium - ale to już w St. Malo, polecam nawet dla dużych.
p.s. dla odmiany pozostaje basen w St. Brelade i lody w McDonalds
a w tygodniu to Mums & Toddlers Groups, dużo dzieciaków, można poznać innych rodziców, namiary na Stronie Głównej w dziale Dziecko na Jersey |
| Ostatnio zmieniony przez BlackMamba Sob Wrz 13, 2008 8:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• odzieź dla spawaczy • apart hotel cracow • projektowanie stron katowice • kosmetyki Barry M • room renting cracow | |
|