Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Firma "Skorpion"
Autor Wiadomość
katirma

Wysłany: Czw Sie 26, 2010 3:14 pm   Firma "Skorpion"

Czy ktos jechal z tym przewoznikiem? Jesli tak to bardzo prosze o opinie :)

piotr242424 

Wysłany: Pią Sie 27, 2010 5:17 pm   

ja jechałem 2razy i spoko polecam

bania 

Wysłany: Nie Sie 29, 2010 8:02 am   nie polecam

Ja fatalnie wspominam podroz,ze Skorpionem. Byli w ogole nie przygotowani na tak dloga podroz,dzieki czemu utknęliśmy wBelgii z popsutym samochodem.
Nawet nie mieli plynu do chłodnicy,wiec pozbierali wodę mineralna od pasażerów i ja używali do chlodzenia silnika.
Niestety na tym moje przykre doświadczenia z podrozy sie nie skończyły......
Przewozeni byli smy jak zwierzeta. Większość pasazerow mocno nadużywała alkoholu :drinking66: co doprowadzilo nawet do bojki w trakcie jazdy.
Kierowca nawet nie zareagowal...
Dodam jeszcze,ze jechalo z nami malutkie dziecko. Wiec mozecie sobie wyobrazic jaka byla nasza frustracja,rowniez z braku profesjonalizmu kierowcow, ktorzy okazali sie (przepraszam za wyrażenie) zwykłymi chamami.
Nawet darmowy obiat nie poprawil nam samopoczucia. Zamówiony byl on w barze o bardzo niskim standardzie...
Oczywiscie nie spodziewalismy sie wiele, ale sadze,ze czyste talerze to jednak podstawa
Stanowczo odradzam! Idz do konkurencji!

A przewoźnikom sugeruje przynajmniej minimum szacunku do klienta!

czester-79

Wysłany: Nie Sie 29, 2010 10:09 am   

Ja tez go nie polecam jest nieslowny ustalasz warunki wyjazdu przez telefon a na miejscu okazuje się ze sprawa wygląda calkiem inaczej a on oczywiście nic nie pamięta traktowanie klienta nie wiem zalezy chyba od jego humory ,ja trofilem na zły bo bylo chamskie i jeszcze jedzenie które przyw :klotnia: ozi jest zepsute uważajcie zdarzyło mi się kupic zepsuta kielbase i niema dat produkcji na niektórych opakowaniach pozdrawiam.....

bonzo 

Wysłany: Nie Sie 29, 2010 11:06 am   cygany i oszusty.

Ja ostatnio jechałem z nimi z polski to najgorszy chyba przewoznik jaki moze byc ustaliłem z nimi wyjazd na dany dzien godzine i odbior z domu. A tu co zostawilem zaliczke czekam jedną godzine drugą i w koncu sie zdenerwowałem dzwonie do kierowców gdzie sa a oni mowia ze niema mnie na liscie i zebym sobie to wyjasnil bo oni sa juz w drodze do jersey i ze moga mnie wziasc w nastepnym tygodniu ale ja mialem byc w poniedzialek w pracy. Cygany i oszusty tak wiec stanowczo odradzam lepiej idzcie do kaminskiego lub do J&M tam chociaz niecyganią ludzi. :nono4: :nono4:
Ostatnio zmieniony przez bonzo Nie Sie 29, 2010 11:12 am, w całości zmieniany 1 raz  

karola1172 

Wysłany: Nie Sie 29, 2010 2:40 pm   

nie mam pojecia jaka to firma bo nie mialam stycznosci z nimi podrozowac ale z tego co mowi znajomi moi ktorzy pare razy z nimi jechali ze sa spoko a co do kaminskiego to nie polecam jechalam z nim 3 razy z przymusu bo nie mialam innego wyjscia sa straszni a do tego nie slowni co innego mowi a co innego robia a podroz z Polski trwa u nich ponad 30 godz bo robia sobie zapas na prom nie wiem po jaka cholere az 8 godz stoisz pod promownia w nocy w zimnym busie ,,,,a co do tego alkoholu to u kazdego przewoznika pija :mad: :mad: :doubt:

kalek19873 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:06 pm   Re: Firma "Skorpion"

katirma napisał/a:
Czy ktos jechal z tym przewoznikiem? Jesli tak to bardzo prosze o opinie :)
:punk16: :punk16: :punk16: :punk16: ja polecam spoko sie jedzie czas dobry kierowcy tez spoko a kaminski to niech sobie busy kupi uczciwe a nie ludzi trzyma w trasie bo bus nie sprawny!!!

bania 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:48 pm   Skorpion-porazka

Nie zgodze sie. To Skorpon, ma graty a nie samochody.

Domi1985 
domi1985

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 12:31 pm   

SCORPION to chyba najgorszy przewoznik jaki tylko jest na jersey!!! jak napisala BANIA<pozdrawiam> nie dosc ze maja graty samochody to jeszcze nie potrafia sie zachowac... SKANDAL !!! To wlasnie ja jestem ta osoba ktora jechala z 8miesiecznym dzieckiem!!! zero szacunku, ze strony kierowcow!!! nawet nie zareagowali kiedy dwoch dosc wypitych burakow zaczelo dawac sobie po pysku!!! Nigdy wiecej nie skorzystam z ich uslug!!!! bardzo za to polecam KAMINSKIEGO!!!!

kojiro.1982

Wysłany: Wto Paź 12, 2010 1:21 pm   

firma Skorpion jest jedna z najlepszych firm dzialajacych na jersey zachowanie pasazerow to sprawa odrebna czy nie reaguja czy ich by wypieprzyli na jakiejs granicy za zle zachownie to i tak by bylo zle ludzie jak wam nie pasuje to kupcie sobie samochod zobaczycie ile was wyniosa koszta przejazdu benzyna bramki prom a wtedy gwarantuje bedziecie siedziec cicho i cieszyc sie ze jest tak a nie inaczej samochody maja sprane a kierowcy sa jednymi z najlepszych z jakimi jezdzilem a podruzowalem z nimi wiele razy nie ma z nimi problemow jak ktos sie nie mumie dogadac a potem pretensje to cuz samoloty istnieja tez ale ciekaw jestem czy przyjma wam tyle bagazu co nie jedna pani wiezie :ok:

Masmix 

Wysłany: Wto Paź 12, 2010 11:44 pm   

szowinista z ciebie i analfabeta:) a reagowac powinni i tyle

johny 

Wysłany: Pon Lis 22, 2010 3:46 pm   Do kalek19873

Proszę nie pisać takich oszczerstw, ja jestem na Jersey już 10 lat i jeźdze z tą firmą i widzę jakie samochody ma firma eska, mają same nowe busy i autobusy nawet angole z jersey chcą jeździć tylko z eska.

jan z tuszymy

SABA 

Wysłany: Wto Lis 23, 2010 7:57 am   

Ja też zdecydowanie jestem za Eska. Raz skorzystałam z usług Skorpiona i zdecydowanie to był ostatni raz! Prosto mówiąc kupa chamów. Ludzie! Macie do wyboru naprawdę sporo przewoźników, jak tylko możecie to wybierajcie konkurencję, w innym razie będziecie płakać jak ja

MarcinK 

Wysłany: Wto Lis 23, 2010 6:33 pm   

Gratuluje rozsądku mamie która podróżowała do polski busem z 8-mio miesięcznym dzieckiem. Żenujące...

Co do opinii na temat rożnych przewoźników- ilu podróżujących tyle opinii.

Parę lat temu jechało się na wyspę autobusem ponad 30 godzin, frequent travellers spali na podłodze bo było wygodniej. Po kilku godzinach stania w porcie wpływało się na wymarzona wyspę Jersey promem Emeraude-podroż ta nie należała do najprzyjemniejszych ale nikt nie narzekał.

Dla płaczących, narzekających i pokrzywdzonych zawsze pozostaje alternatywa- BA lub EasyJet za sporych kilkaset £££ o tej porze roku i po kłopocie.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez MarcinK Wto Lis 23, 2010 9:00 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu